Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Magdalena Roszkowska - ocena nowy temat Bardzo polecam współpracę z Panem Andrzejem Leonowiczem, który pomógł nam w...
~Magdalena Roszkowska
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 12 listopada 2024

Agnieszka Matłosz - ocena nowy temat Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Andrzejem...
~Agnieszka Matłosz
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 3 listopada 2024

Monika - ocena Pełen profesjonalizm. Moja agentka Małgorzata Rogowicz pomogła mi na każdym...
~Monika
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 4 października 2024

Patrycja - ocena Polecam współpracę z P. Małgorzatą Rogowicz, od początku do końca jest...
~Patrycja
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 4 października 2024

Rafał Rudnicki - ocena Korzystałem z usług Pana Andrzeja Leonowicza. Jestem bardzo zadowolony....
~Rafał Rudnicki
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 11 września 2024

Jacek - ocena Sprzedaż mieszkania z Biurem Nieruchomości Tyszkiewicz to bardzo dobre...
~Jacek
1

dodano: 14 września 2024

Karolina Lukjaniuk - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panem Andrzejem Leonowiczem! Od samego...
~Karolina Lukjaniuk
1

dodano: 16 września 2024

Konrad Lelonek - ocena Szczerze polecam usługi tego biura nieruchomości. Miałem przyjemność...
~Konrad Lelonek
-

dodano: 13 września 2024

R.Borejszo - ocena Polecam firmę działają szybko i sprawnie
~R.Borejszo
1

dodano: 11 września 2024

Magdalena Duivenvoorden -Tomaszewska - ocena Bardzo dziekujemy Pani Mariannie Boczko, Za sprawne i profesjonalne...
~Magdalena Duivenvoorden -Tomasze
1

dodano: 3 września 2024

Emilia - ocena Bardzo polecam Pana Andrzeja Leonowicza. Nasza transakcja sprzedaży...
~Emilia
1

dodano: 28 sierpnia 2024

Sławomir Wieczorek - ocena Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem zadowolony z doradztwa i obsługi....
~Sławomir Wieczorek
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 19 sierpnia 2024

Piotr - ocena Mieliśmy przyjemność pracować z Panią Ola Sudzik, sprzedaż przebiegła bez...
~Piotr
1

dodano: 13 sierpnia 2024

Monika Wojciechowska - ocena Dobra współpraca z panią Marianną Boczko z Tyszkiewicz Nieruchomości. Szybko...
~Monika Wojciechowska
1

dodano: 24 lipca 2024

Magdalena Antkiewicz - ocena Polecam gorąco!!! Bardzo dobra współpraca z Panią Marianną Boczko,...
~Magdalena Antkiewicz
1

dodano: 30 lipca 2024

Marta Jakubowska - ocena Najlepsze biuro nieruchomości w Trojmiescie! Jestem zadowolona w stu...
~Marta Jakubowska
1

dodano: 23 lipca 2024

Adam Kaczmarek - ocena Profesjonalizm w każdym calu. Współpraca z tym biurem to przyjemność....
~Adam Kaczmarek
1

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 16 lipca 2024

Wiktor - ocena Świetna współpraca, szybkie działanie i terminy na oględziny, dużo ciekawych...
~Wiktor
1

dodano: 9 lipca 2024

Mikołaj - ocena Dzięki wsparciu pani Agaty Ziółkowskiej udało mi się znaleźć najemcę obiektu...
~Mikołaj
1

dodano: 4 lipca 2024

bozenahh@onet.eu - ocena Podziękowania dla P Andrzeja Leonowicz za bezstresowe przebiegające w miłej...
~bozenahh@onet.eu
1

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 17 czerwca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1435

798

wątków

do góry