Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kazimierz - ocena Odnośnie P.Ewy Czerwińska,jest jak dla nas super maklerem/agentem od...
~Kazimierz
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 1 października 2025

Dagmara - ocena Miałam przyjemność współpracować z Panią Joanna Kosznik w zakresie wynajmu...
~Dagmara
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 29 września 2025

Steve - ocena I've had nothing. But the best experience with this company as a foreigner...
~Steve
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 29 września 2025

Anna - ocena Moja pośredniczką była pani natalia Plitt. W przeciągu 16 dni udało mi się za...
~Anna
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 19 września 2025

MichU - ocena Wielomiesięczna próba sprzedaży mieszkania przez inne biura zakończyła się...
~MichU
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 21 września 2025

Anna Sumorek - ocena Profesjonalna rozmowa z Panią Ewą Czerwińską na temat wynajmu i ewentualnej...
~Anna Sumorek
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 26 września 2025

Gerard Angles - ocena Our experience with Ula Łojewska has been simply great. Treating with her was...
~Gerard Angles
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 10 września 2025

Małgorzata L - ocena Pani Katarzyna Dunajska to osoba o wysokim profesjonalizmie i zaangażowaniu....
~Małgorzata L
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 18 września 2025

Aleksander Pliński - ocena Z czystym sumieniem polecam panią Mariannę Boczko - wzorcowo przygotowała...
~Aleksander Pliński
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 11 września 2025

Basia i Jacek - ocena Profesjonalna i rzetelna obsługa. Pan Andrzej Leonowicz z wielkim...
~Basia i Jacek
1

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 6 września 2025

Jolanta i Kazimierz - ocena Polecam współpracę z Andrzejem Leonowiczem z oddziału w Gdańsku....
~Jolanta i Kazimierz
1

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 7 września 2025

Joanna - ocena Miałam okazję współpracować z panią Marianną Boczko przy okazji zakupu...
~Joanna
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 25 sierpnia 2025

Ania Gajewska - ocena Chciałabym serdecznie podziękować Pani Uli Łojewskiej za pomoc w wynajmie...
~Ania Gajewska
1

dodano: 17 sierpnia 2025

Tomasz K. - ocena Miałem przyjemność współpracować z Panią Lilianą z biura Tyszkiewicz -...
~Tomasz K.
1

dodano: 11 sierpnia 2025

D. Michalska - ocena Posrednik Katarzyna Dunajska- fachowa i mila obsluga, kompetentna i...
~D. Michalska
1

dodano: 7 sierpnia 2025

Weronika H - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panią Lilianą Szymańską. Podczas całego...
~Weronika H
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 29 lipca 2025

Kasia i Marcin - ocena Serdecznie polecamy i bardzo dziekujemy Pani Natalii P. Wspolpraca z Pania...
~Kasia i Marcin
1

dodano: 12 lipca 2025

Paweł Mikulewicz - ocena Chciałbym serdecznie polecić Pana Andrzeja Leonowicza z biura Tyszkiewicz...
~Paweł Mikulewicz
1

dodano: 14 lipca 2025

Łukasz Błoczyński - ocena Polecam współpracę z Panem Piotrem Żylińskim. Wynajem mieszkania z...
~Łukasz Błoczyński
1

dodano: 15 lipca 2025

Bożena Dybowska - ocena Dziękuję za profesjonalną pomoc i zaopiekowanie. Jestem pod wrażeniem...
~Bożena Dybowska
1

dodano: 12 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1613

887

wątków

do góry