Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Unikajcie ! Dramat ! wątek zamknięty Bar okropny! chyba top 3 najgorszych w jakich byłem. Brudno, kelner nic, nie...
~Paweł1988
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 czerwca 2017

Pysznie i domowo wątek zamknięty Zjadłam dzis świetna wątrobke a dzieci pizzę. Tak się objadly ze o...
~Alina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 czerwca 2017

Trzymać się z daleka wątek zamknięty Nie polecam tego miejsca. Do zamówienia przez internet doliczono koszt...
~Niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 maja 2017

Spalone naleśniki U Babci Janki w Sopocie. wątek zamknięty Właśnie odebrałam zamówione naleśniki z dżemem...koło naleśników niestety...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 października 2016

Klient - opinia wątek zamknięty Jedzenie tylko mrozone i podgrzewane zreszta duzo osob pisze zle opinie o tym...
~Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 września 2016

Pysznie i tanio :) wątek zamknięty Jedzonko smakuje jak w domku u babci . Wszystko świeże i to czuć . Obsluga...
~Natalia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 lipca 2016

Bar Mleczny U Babci Janki wątek zamknięty Polecam jak najbardziej, cenowo o kilka złotych mniej niż w pozostałych...
~Margareta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 czerwca 2016

To nie jest bar mleczny wątek zamknięty Nie jest to bar mleczny, choć nazwa na to wskazuje. Nie ma tam gotowych dań,...
~Paweł
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 maja 2016

Ulotka za szybą zachęciła mnie wątek zamknięty jednak w środku rozczarowanie. Okazaju się, że za wszystko płaci się...
~Klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 maja 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry