U Cioci Kingi

Żłobki

Gdańsk, Wita Stwosza 31

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Patrycja - ocena Cudowne miejsce, tworzone z miłością do malucha. Z pełnym zaufaniem oddawałam...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 listopada 2024

Monika - ocena Zostawiając Córcię z Ciociami, zawsze wiedziałam, że jest w dobrych rękach....
~Monika
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 17 września 2024

Patrycja - ocena Dwójka moich dzieci chodziła do tego żłobka i za każdym razem byłam bardzo...
~Patrycja
-

dodano: 2 września 2024

Agata - ocena Ten żłobek to bardzo przytulne i rodzinne miejsce ️ Ciocie są kochane i...
~Agata
-

dodano: 2 września 2024

Ola W - ocena Bliskościowo i z sercem. Czujnie i z głową. Jak w domu. Bardzo polecam.
~Ola W
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 1 lipca 2024

I.wylezinska@wp.pl - ocena Córka chodziła do placówki na Wita Stwosza. Bardzo fajne ciocie, dobry...
~I.wylezinska@wp.pl
-

dodano: 1 lipca 2024

Marta - ocena Polecam z czystym sercem! Jesteśmy zadowoleni w 100 %, nasza przygoda trwała...
~Marta
-

dodano: 28 czerwca 2024

S. - ocena Bardzo fajna placówka. Niewielka grupa dzieciaków, zaangażowane Ciocie...
~S.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 października 2023

Amanda - ocena Bardzo polecamy żłobek U Cioci Kingi, synek spędził w nim ponad 2 lata, od...
~Amanda
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 września 2023

Maria K. - opinia Spędziliśmy 2 lata u Cioci Kingi i nasz synek zawsze z radością przychodził...
~Maria K.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 września 2023

Natallia - opinia Jesteśmy bardzo zadowolony że wybraliśmy ten żłobek jako pierwsza placówka...
~Natallia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 września 2023

Małgorzata - opinia Osobiście nie byłam w pełni zadowolona ze żłobka, jednym z wielu minusów jest...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 września 2023

Martyna - opinia Z całego serca polecam żłobek u Cioci Kingi! Córka spędziła tam dwa wspaniałe...
~Martyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 czerwca 2023

Marzena - opinia Bardzo miło będziemy wspominać pobyt synka :) wspaniałe ciocie, super kontakt...
~Marzena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 stycznia 2023

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Bardzo dobrze oceniamy pobyt syna w żłobku "u Cioci Kingi". Super atmosfera,...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 1 września 2022

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Bardzo indywidualne podejście do dziecka jak I do rodzica. Podczas adaptacji...
~Agnieszka
-

dodano: 1 września 2022

Weronika - opinia wątek zamknięty Z całego serca mogę polecić żłobek "U Cioci Kingi". Rewelacyjna...
~Weronika
-

dodano: 24 maja 2022

Karolina - opinia wątek zamknięty Cudowne miejsce dla maluszków! Bardzo przytulne wnętrze, dobrze wyposażone....
~Karolina
-

dodano: 1 lutego 2022

xyz - opinia wątek zamknięty Miejsce przyjazne dzieciom. Ciocie bardzo sympatyczne. Nam szczególnie...
~xyz
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 23 listopada 2021

M - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam placówkę. Super atmosfera i opieka bez zastrzeżeń
~M
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 17 września 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry