Widok

UBER PARTNER W TRÓJMIEŚCIE

Poszukuję w Trójmieście,najlepiej w Gdyni zaufanego partnera Uber z własnymi samochodami.Chcę jeździć dla Ubera lecz niestety moje auto nie spełnia wymogów tej firmy,po prostu jest za stare(pełnoletnie).Dlatego postanowiłem,że będę pracował jako kierowca na samochodzie partnera Ubera.Jeżeli ktoś wie coś o takim uberpartnerze będę wdzięczny za info.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wojewodzki Inspektorat Transportu Drogowego - Jaskowa Dolina 50
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ja myślałem że takiej pracy szukają tylko desperaci którym tylko zależy aby gdzieś się zaczepić a nie zarabiać. Jak chcesz wykonywać wolontariat to znajdź sobie bardziej szczytne zajęcie, hospicjum, schronisko dla zwierząt itp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widać że kolega bogaty jak ma na boku zaoszczędzone min. 8 tyś na karę od ITD.
Pewnie bogaty z domu!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hahahaha mam wśród znajomych kilka osób, które jeżdżą na Uberze, na własnej działalności, jako dodatek do pensji, za to nie znam ani jednej osoby, która taki mandat dostała :) Idź być trollem gdzie indziej :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Partner, jak to łądnie brzmi. Powinno być, szukam firmy współpracującej z Uberem która mnie wydoi z kasy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

do góry