Widok
UBRANKA DLA DZIEWCZYNKI I CHŁOPCA 56-74kapciuszki
Zapraszam serdecznie :-)
mam mnóstwo ślicznych ubranek po mojej córci Małgosi w SUPER stanie
m.in. kombinezon, kurtka, sukienki, sweterki, spodenki, dresy, czapki, body, bluzki, kaftaniki, skarpetusie, paputki, kapciuszki itd itd
to trzeba zobaczyć :-)
Mam również trochę rzeczy dla CHŁOPCA - śpiochy welurowe, jesienny kombinezonik, body itd :-)
Szczególnie zapraszam przyszłe mamusie - posiadam mnóstwo ubranek w stanie IDEALNYM super nadających się do szpitala i na początek dla małych delikatnych kruszynek.
Ubranka można obejrzeć na Chełmie
Ceny bardzo przystępne ;-)
kontakt:
monika_g@vp.pl
501 806 071
mam mnóstwo ślicznych ubranek po mojej córci Małgosi w SUPER stanie
m.in. kombinezon, kurtka, sukienki, sweterki, spodenki, dresy, czapki, body, bluzki, kaftaniki, skarpetusie, paputki, kapciuszki itd itd
to trzeba zobaczyć :-)
Mam również trochę rzeczy dla CHŁOPCA - śpiochy welurowe, jesienny kombinezonik, body itd :-)
Szczególnie zapraszam przyszłe mamusie - posiadam mnóstwo ubranek w stanie IDEALNYM super nadających się do szpitala i na początek dla małych delikatnych kruszynek.
Ubranka można obejrzeć na Chełmie
Ceny bardzo przystępne ;-)
kontakt:
monika_g@vp.pl
501 806 071
chyba nie każdy chce na raz tyle pieniędzy wydawać i nie wszystko się przydaje. Już to przerabiałam ;-)
Ceny do dogadania. Przy większych zakupach znacznie bardziej korzystne ;-)
Body i śpiochy raczej w zestawach a ich średnia cena (za szt.) to 3 max 4 zł.
Mam również 2 maty edukacyjne w bdb stanie - canpol.
Leżaczek Bright Starts - 70 zł
Sterylizator Parowy - 50 zł
kocyki do wózeczka
itd itd
To trzeba zobaczyć. Jak pisałam wcześniej - rzeczy jest bardzo dużo, miliony milionów ;-) Nie sposób wszystkiego pokazać ani opisać na forum.
Ceny do dogadania. Przy większych zakupach znacznie bardziej korzystne ;-)
Body i śpiochy raczej w zestawach a ich średnia cena (za szt.) to 3 max 4 zł.
Mam również 2 maty edukacyjne w bdb stanie - canpol.
Leżaczek Bright Starts - 70 zł
Sterylizator Parowy - 50 zł
kocyki do wózeczka
itd itd
To trzeba zobaczyć. Jak pisałam wcześniej - rzeczy jest bardzo dużo, miliony milionów ;-) Nie sposób wszystkiego pokazać ani opisać na forum.
już go tu kiedyś zamieszczałam...
STERYLIZATOR PAROWY firmy >
Przywieziony z Anglii
STAN bardzo dobry - niewielkie ślady użytkowania
Umożliwia sterylizację 6 szt butelek różnych producentów (także AVENT) oraz na górnej półeczce innych akcesoriów takich jak smoczki zakrętki do butelek , łyżeczki , itp.
Wystarczy ok 90 ml wody ( w komplecie miarka ) i włożone butelki oraz akcesoria są sterylnie czyste, bezpieczne , wolne od bakterii.
moc urządzenia 4*W
Bardzo prosta obsługa
Urządzenie zabezpieczone jest termostatem, który wyłącza się samoistnie po wysterylizowaniu
Lampka kontrolna sygnalizuje sterylizację i gaśnie po jej zakończeniu
Cena sterylizatora 50zł
Zdjęcia:
STERYLIZATOR PAROWY firmy >
Przywieziony z Anglii
STAN bardzo dobry - niewielkie ślady użytkowania
Umożliwia sterylizację 6 szt butelek różnych producentów (także AVENT) oraz na górnej półeczce innych akcesoriów takich jak smoczki zakrętki do butelek , łyżeczki , itp.
Wystarczy ok 90 ml wody ( w komplecie miarka ) i włożone butelki oraz akcesoria są sterylnie czyste, bezpieczne , wolne od bakterii.
moc urządzenia 4*W
Bardzo prosta obsługa
Urządzenie zabezpieczone jest termostatem, który wyłącza się samoistnie po wysterylizowaniu
Lampka kontrolna sygnalizuje sterylizację i gaśnie po jej zakończeniu
Cena sterylizatora 50zł
Zdjęcia:
www.naszekobiece.fora.pl