Widok

UJEŚCISKO -tabliczki z napisem "ZAKAZ WEJŚCIA Z PSAMI"

Soryyy to jakaś wielka kpina, na Ujeścisku nie ma wyznaczonego terenu do wyjścia z psem na tak zwaną kupkę czy jednorazowe siku, jak chce isc na dluzszy spacer to wybieram sie do lasku po drugie nie ma smietnikow , po trzecie nie ma workow na psie kupy, takze ostatnio sie dowiedzialam ze kto sobie wymyslil robienia zdjec wlascicielom pieskow owych kupek i tu radze sie zastanowic I POCZYTAC TROCHE PRAWO, no chyba ze macie za duzo pieniazkow by zaplacic zadosc uczynienie wlascicielowi i ciagac sie za glupie zdjecie po sadach :),jest jedna rada dla tych ktorzy tak psiocza na wlascicieli pieskow ...NAUCZ SIE ROBIC KUPE Z GOLA d*pA NA TRAWNIK ,A JA NAUCZE MOJEGO PSA ROBIC DO KIBELKA :)...proste? pozdrawiam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16
Worki na psie kupy bez problemu znajdziesz w sklepie. A przejścia 300metrów z pełnym woreczkiem do śmietnika też nie uważam za jakiś ogromny wyczyn.
Ja umiem spuszczać wodę w wc, to Ty się naucz sprzątać po własnym psie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja tam z kupą psią w woreczku chadzam czasem nawet i dalej niż te 300 metrów. Ostatnio jakś dzieciak prawie zwymiotował gdy zobaczył zawartość (woreczek zwykły foliowy przezroczysty był) ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
pewnie, najlepiej wyprowadzić psa sąsiadom pod balkon!!! a co, niech patrzą i wąchają (szczególnie latem) te kupy, bo właściciel psa jest zbyt leniwy, żeby posprzątać po swoim psie,
pozdrawiam właścicieli piesków!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
s****ie się tutaj "wielkimi" psimi kupami a samochody które parkujecie na zakazie i kopcicie pod oknami bo tam parkujecie żeby jak najbliżej do klatki było(a parking raptem 50 m dalej) czasami nie da rady z zakupami przejść po chodniku normalnie bo tak pozastawiane , to nikomu nie przeszkadza?!Kurna co za debilizm:(
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
stefanie nie będziesz sprzątał kupki po psie bo ludzie źle parkują samochody?
co na to lekarze?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ehh co za błyskotliwa uwaga od Psikuty , nie rozumiesz istoty rzeczy czy co?Chodzi mi o te "sztuczne" problemy co je sami wymyślamy,ok nikt nie chce wejść w psie lub kocią kupę ,ale ona pośmierdzi i nikomu nogi nie urwie(?).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
auto stojące pod klatką też nogi nikomu nie urwie a jak nie ma odpowiedniej ilości miejsc parkingowych to już nie nasza wina , ale gdy idę z dzieckiem na spacer i muszę uważać zeby nie weszło w kupę to już nie jest fajne . pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ale auto pod klatką stojąc może np.przeszkadzać w dojeździe karetki straży pożarnej......lub wniesieniu gratów jak ktoś ma przeprowadzkę .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
mieszkańcu ujeściska....oczywiste jest ,że zawsze będzie za malo miejsc parkingowych jeżeli choćby w mojej klatce są dwa mieszkania, w których mieszkają odpowiednio 3 i 4 osoby i każdy ma swoje auto..... umiesz liczyć ? to już na dwa mieszkania potrzebne by było 7 miejsc i teraz pomnóż to przez 8 mieszkań na klatce...terenu by zbrakło na te miejsca parkingowe i to jeszcze POD SAMĄ KLATKĄ ! bo przecież za daleko chodzić na parking...takie czasy ,że każdy musi mieć "swój"...
I popieram to ,że ludzie się denerwują jak im pod oknami "grzeją" swoje cuda pomimo groźby mandatu
Jak i również popieram oburzonych na "paniusie " z pieskami co to brzydzi się posprzątać po swoim pupilu.
Pozdrawiam

i czekam na wpisy "oburzonych" ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
powodzenia w sprzataniu jak pies ma rozwolnienie ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bo pewnie sam jesteś leniwy i sam tak stawiasz swoje sliczne autko .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, podłączę się pod wątek- może ktoś wie ile grozi za zabicie psa w obronie własnej? I jakie można uzyskać odszkodowanie od właściciela?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
pies w bloku? szkoda "człowieka" pieska to sie bierze jak sie ma dom jednorodzinny, wtedy moze s**** w ogrodzie do woli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie rozumiem problemu Moni. Idziesz z psem, n**** na trawnik, chodnik, krawężnik, krzak, drzewo itp. itd. sprzątasz po nim (chyba, że masz tak wytresowanego psa, że potrafi sam po sobie posprzątać) i tyle. Woreczki w biedrze kosztując Ciebie max 2zł, (jak chcesz mocniejsze), więc nie zbiedniejesz. Kosze są dobrze rozstawione na osiedlu, a nawet jeżeli masz 200-300m do najbliższego to przypominam, że nie trzymasz w ręce granatu, więc ręki Ci nie urwie.

Ja po swoim psie sprzątam i jakoś żyje. Wydaje mi się, że jak brałaś psa pod dach, to byłaś świadoma tego, że te stworzenia nie mają w zwyczaju nie s****.

Co do osób- starych dewotek, czy kogokolwiek strzelającego fotki psom podczas oddawania się błogiej czynności s****ia, gratuluję niskiego IQ i mam pytanie: fajnie się ogląda taki album? Takie niedzielne popoludnie ze wspomnieniami: Ty patrz Hela, jak rok temu ten Azor kloca zwiniętego w litere P postawił.

Podsumowując:

a) Twój pies s****to po nim sprzątaj (nawet w nieekologiczny foliowy worek)

b) jak nie s****to przejdź się do weta bo to coś nie tak

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
sory jak pies m rozwolnienie to tez po nim sprzatasz? ;) a "kibelkow" typowych na psie odchody to nie widzialem
Owszem sprzątam

Inne tematy z forum Ujeścisko

Dąbka 33 (3 odpowiedzi)

W okolicy powstającej inwestycji znajdują się dwie szkoły podstawowe, przychodnia, punkty...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Zamojska Vita (5 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

do góry