Widok

UTRATA PRACY PO WYCHOWAWCZYM :(

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam ponownie wszystkie forumkowiczki :) Ponownie, bo już kiedyś uczestniczyłam na tym forum :)
Pewnie znacie niejeden przypadek zwolnienia z pracy po powrocie z wychowawczego. Własnie to spotkało moją siostrę. Powód, chyba taki jak wszędzie; "jest kryzys". Okropne !!!!
Siostra została zupełnie bez ubezpieczenia, bez pracy i wpadłyśmy na pomysł otworzenia sklepu internetowego. Wiem, że nikt nie lubi tu reklamy i wcale nie mam zamiaru nikogo namawiać, aby zerkną do tego sklepiku, ale dla zainteresowanych podaję stronkę:

http://magicznykufer.shop-it.pl/

Jest to sklepik z rzeczami dla niemowląt i małych dzieci, od ubranek po gry edukacyjne.
Jeśli nie macie ochoty, to nie zaglądajcie, a jeśli macie to zapraszam serdecznie :)
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zajrzałam bo wydaje mi sie że ciebie pamietam z weselnika albo rodziny :)

symaptyczn astronka :)
Dzięki, byłam i tu i tu :)
image

Ta Mała siedząca w rogu na pierwszej stronce to moja Córcia, a ten smyk na dole to synek siostry :)
image

a to dobrze pamietałam bo nick cos mi się znajomy wydał :)

pozdrowienia i powodzenia życze :)
Nie dziękuję :)
image

a podobno od 2009 roku wszedł przepis który chroni kobietę przed zwolnieniem przez rok po powrocie do pracy
Powiedzieli jej, że robią likwidację stanowiska (sprawdzałyśmy i tak można ). Dostała odszkodowanie i tyle.
Otwarcie e-sklepu może nie przyniesie kokosów, ale zawsze siostra jest ubezpieczona, a to już dużo .
image

Inne tematy z forum Śródmieście

Kamienna Grobla (6 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

La Esquina (7 odpowiedzi)

Inwestycja La Esquina powstanie w ścisłym centrum Gdyni, nieopodal Dworca Głównego oraz w pobliżu...

do góry