Widok
UWAGA-BARDZO DOBRY FRYZJER
Witam,
Długo szukałam dobrego fryzjera również pytałam na forum i wkońcu przez przypadek znalazłam chciałam bardzo polecić Panią Anetę, salon w którym pracuje znajduje się we Wrzeszczu na ulicy Dubois 17 tel. 0583 344 02 58
jest tam również kosmetyczka solarium yoga można również zrobić sobie paznokcie. UZywają bardzo dobrych kosmetyków do włosów również mozna tam zakupić kosmetyki są nie drodzy (za balejaż z 3 kolorów wraz z zabiegami regenerującymi wlosy zapłaciłam 130 zł dodam włosy do ramion)polecam bardzo bo tam naprawdę warto iść i myślę że w końcu mam swojego stałego fryzjera.
Długo szukałam dobrego fryzjera również pytałam na forum i wkońcu przez przypadek znalazłam chciałam bardzo polecić Panią Anetę, salon w którym pracuje znajduje się we Wrzeszczu na ulicy Dubois 17 tel. 0583 344 02 58
jest tam również kosmetyczka solarium yoga można również zrobić sobie paznokcie. UZywają bardzo dobrych kosmetyków do włosów również mozna tam zakupić kosmetyki są nie drodzy (za balejaż z 3 kolorów wraz z zabiegami regenerującymi wlosy zapłaciłam 130 zł dodam włosy do ramion)polecam bardzo bo tam naprawdę warto iść i myślę że w końcu mam swojego stałego fryzjera.
Tak faktycznie jest też korzystam z usług w tym salonie. Fryzjerka jest rewelacyjna, Aneta sama ma kręcone włosy i szczególnie potrafi dobrać idealną fryzurę do właśnie kręconych włosów, jeśli chodzi o kolory farb to nikt tak dobrze jak Ona nigdy nie dobrał mi koloru.
W salonie tym a nazywa się on Mademoiselle pracuje się na kosmetykach Kadus a także Loreal, włosy są zdrowe błyszczące i miękkie.
W salonie tym a nazywa się on Mademoiselle pracuje się na kosmetykach Kadus a także Loreal, włosy są zdrowe błyszczące i miękkie.
Studio Mademoiselle jest salonem mieszczącym się we Wrzeszczu przy ul. Dubois 17, fryzjerki pracują na marce Kadus i Loreal. Pani Aneta jest bardzo dobrą fryzjerką, chciałabym wspomnieć również o Ani, która skonczyła najlepszą włoską szkołę fryzjerską Gabriel. Poza tym w studiu jest również stylizacja paznokcia, kosmetyka twarzy, masaże oraz joga. Studio jako jedyne w trójmieście posiada piękny ogród. Studio otwarte jest od niedawna ale już oferuje swoim klientom do wyboru, szmpon w prezencie, minizabieg kosmetyczny lub 10 min. solarium. Polecam gorąco. Twoja uroda jest w rękach Mademoiselle. Tel. 058 344 02 58
ewuchaaa