Widok

UWAGA GWAŁCICIEL - ZBOCZENIEC GRASUJE

Uwaga, w dniu wczorajszym tj. 31.10 ok. godz. 17:35 doszło do próby usiłowania napastowania młodej kobiety, która szła z dzieckiem w wózku przy ulicy Lipowej w okolicy lasku w Baninie. Mężczyzna zbiegł po chwili z miejsca zdarzenia w kierunku placu zabaw sąsiedniej ulicy. Rysopis: ok. 180 cm wzrostu, postawny, czarna kurtka z kapturem, czarne spodnie, czapka zimowa ciemna bordowa, czarny plecak. Najprawdopodobniej przyjechał autobusem linii 800 o 17:32 zatrzymujacym się na przystanku Banino Szkoła relacji Gdańsk Budowlanych - Żukowo. Z mojej wiedzy wynika, że zaatakowana kobieta to żona pewnego dość wpływowego Pana, który obraca się w pewnym "specyficznym" środowisku, który poniekąd już się tym tematem zajął. Serdecznie sprawcy współczuję a tym czasem przestrzegam wszystkie kobiety z Banina.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

akurat psychopata,gwałciciel nadpobudliwy anonimowy już boi się specyficznego pana.....dajcie spokój gwałciciela czy pedofila trzeba na miejscu zatrzymać, a ni internetowo grozić zboczeńcowi,
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzisiaj rano jak byłem z psem w okolicy sklepu polka zaczepił mnie koleś i mnie pytał o tego typa. Facet ok. 50 ale wyglądał konkretnie. Był jakimś czarnym suvem na tablicach gwe. Później jak wracałem to stal w okolicy pętli. Coś chyba grubo musi być.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam nadzieję ...
oby więcej nie zapuścił się w nasze rewiry :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

do góry