Widok

UWAGA !!! Grabowska Firma Montażowa 'GFM' !!!

Działająca na terenie Gdańska.
Żadnych z prawdziwego zdarzenia monterów nie widziałem sama zbieranina pijackich mord. Warszawski oddział bije rekordy, a jeśli o warunki chodzi podobnie wygląda w kurniku o 6 zaczynasz, a o 21 kończysz bo auta trzeba ręcznie ładować, a płaconą masz dniówke obóz totalny tak to już jest jak Cię rzucają po odziałach GFM-u syf i malaria nie daj się wciągnąć =\ Wyjazdy za granice bez umów/kontraktów, a na miejscu się okazuje lipa straszna wiem bo doświadczyłem tego w Niemczech / Stocznia Rostock =\ Więc jak komuś odpowiadają takie warunki to niech się zatrudnia =| Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Główny organizator Rafał to nieudacznik totalny. Ręcznie ładowane auta, brak sztaplarki, szybko - szybko,i średniowiecze normalnie. Nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

OPINIA Grabowska Firma Montażowa 'GFM' !!!

Organizator Rafał totalna pipa nic nie potrafi normalnie załatwić, mota się strasznie, brak sztaplarki co wiąże się z ręcznym załadunkiem, przenoszenie materiału z jednego miejsca na drugie normalnie Ruskie Disco Polo =\
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

OPINIA Grabowska Firma Montażowa 'GFM' !!!

Umowy najpierw zlecenie, a po 3-4 miesiącach na czas określony. Więc szału nie ma =\

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
daj jeszcze więcej komentów z tego samego ip
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes - jak się reklamować? (187 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry