Widok
UWAGA IZOPANEL Bysewo ul. Budowlanych
przestrzegam wszystkich przed pracą w izopanel. Zarobki 8.50/h i do takich trzeba sie przyzwyczaic bo na wiecej nie ma co liczyc. Po pierwszej rozmowie z kierownikiem dowiadujesz sie ze masz 8,50 przez pierwsze 2 tyg a pożniej rzekomo bedzie lepiej. UMOWA O PRACE identycznie jak ze stawka godzinową po 2 tyg obiecują ze dostaniesz umowe a w rezultacie trzeba czekac nawet kilka miesiecy do tego prosząc sie i płaszcząc przed kierownictwem. (...)
Zobaczcie jak ładnie mają nakręcone film ..pracowałem tam miesiąc i nigdy więcej, takiej osoby jak obecny dyrektor który jest ukazany w poniższym filmie który wstawiam jako kierownik produkcji "jarek" .. czepia się cały czas jak jesteś nowy masz spokój 2 tyg potem pokazuje oblicze,ogółem to cały czas mówi docenię cię,zobaczymy 10 tego takie gadki... W filmie operator produkcji ten łysy "krystian" to ówczesny kierownik produkcji ,a kierownik produkcji to dyrektor który dawno powiniej opuścić tą firmę...Odkąd tam jest to każdy ucieka a hala z wełny cały czas przynosi straty i reklamacje na płyty żadna płyta nie jest dobra z wełny. Zobaczcie film..proszę link http://www.Youtube.Com/watch?V=yutzsc-vpzu 2 min 30 sek. Lub http://www.Youtube.Com/watch?V=davvsytflb4 nikt nie myśli że jest tak jak na tym filmie tak było . Już tam nie pracuję i nigdy tam nie wrócę.
Nie znam tej firmy... ale jak tam jak Was czytam to masakra... Ludzie, nie doceniacie tego co macie. Logicznym jest, że jak coś się zepsuje to się za to odpowiada. Przychodzicie do pracy i wydaje się Wam, że pracodawca powinien Was po nogach całować... Ja pracuję w edukacji i myślicie że mamy lepiej. Poniżanie, nadgodziny za które nam nikt nie płaci. Praca w miejscu pracy i w domu. Wszędzie tak jest... jak ktoś jest dobrym pracownikiem, słucha poleceń to nie ma problemu zawsze będzie dobrze... Zastanówcie się nad swoimi wymaganiami...
Szkoda na taki poziom jak izopanel omijać tą firmę zdecydowanie. Pracowałem na hali "wełna" zwolniłem się. Nie będę się rozpisywał myślałem że te opinie to wściekli ludzie którym co chwilę coś nie pasuje ale jednak to prawda te opinie negatywne wszystkie o dyr "jarku" i całej organizacji,płacy,zachowania wobec ciebie to prawda także
omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Ja tak zrobiłem i nie żałuję obecnie.
omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Ja tak zrobiłem i nie żałuję obecnie.
Aktualnie początkowa stawka to 10zł/h netto, umowa o pracę, zwiększana po okresie próbnym wynoszącym ok. 3 miesiące. Kierownik to człowiek z głową na karku, z którym jak najbardziej można się dogadać.
Minusem jest praca w ciągłym hałasie, ale jest to normalne dla tego charakteru produkcji, więc należy się z tym liczyć.
Wyniosłem pozytywne wrażenia, polecam. (y)
Minusem jest praca w ciągłym hałasie, ale jest to normalne dla tego charakteru produkcji, więc należy się z tym liczyć.
Wyniosłem pozytywne wrażenia, polecam. (y)
Przepracowałem tam prawie rok, stawka 10 zł. Ogółem nikt mi nie dawał szans że utrzymam się aż tam tak długo, ze względu na moją szczupłą sylwetkę. Pracowałem jak mogłem najlepiej i kierownik z brygadzistą to zauważyli i docenili. Podwyższyli płacę, uczyli mnie nowych stanowisk, jeśli musiałem wcześniej wyjść jeśli była taka możliwość to też pozwalali itp. itd. Jeśli naprawdę traktuje się prace poważnie i nie udaje się cwaniaka, ma się swój pojazd to polecam. Dużo mnie nauczyli tam pracujący ludzie, ekipa naprawdę w porządku. Jak któryś tutaj kolega napisał, kierownik z głową na karku, co jest też dobre to że bardzo życiowy. Brygadzista surowy i ma czasami swoje przebłyski ale w porządku człowiek i nawet można z nim w piłkę na hali pograć. :-)
Ta praca ma charakter że trzeba czasami mocniej porezać, przecież to produkcja. Różnie bywa z godzinami czasami ma się obsuwy ale wszędzie tak jest... Ogółem miło wspominam tam ludzi z MWF i pomimo że czasami były lepsze jak i gorsze momenty zawsze miło będę wspominać!
Trzymajcie się tam cieplutko chłopaki, MWF zawsze będzie najlepsze, a kolesie z jakości nigdy nas nie docenią... (żart)
PS. Żeby było wyjaśnione dla nie kumatych, zrezygnowałem z pracy ze względu na zdrowie (nigdy nie byłem okazem zdrowia) i brak własnego środka transportu. Niestety Gdański transport publiczny stawia wiele do życzenia.
Ta praca ma charakter że trzeba czasami mocniej porezać, przecież to produkcja. Różnie bywa z godzinami czasami ma się obsuwy ale wszędzie tak jest... Ogółem miło wspominam tam ludzi z MWF i pomimo że czasami były lepsze jak i gorsze momenty zawsze miło będę wspominać!
Trzymajcie się tam cieplutko chłopaki, MWF zawsze będzie najlepsze, a kolesie z jakości nigdy nas nie docenią... (żart)
PS. Żeby było wyjaśnione dla nie kumatych, zrezygnowałem z pracy ze względu na zdrowie (nigdy nie byłem okazem zdrowia) i brak własnego środka transportu. Niestety Gdański transport publiczny stawia wiele do życzenia.