~WĄSKI
94.254.193.*
(10 lat temu) 11 stycznia 2016 o 08:37
Przepracowałem tam prawie rok, stawka 10 zł. Ogółem nikt mi nie dawał szans że utrzymam się aż tam tak długo, ze względu na moją szczupłą sylwetkę. Pracowałem jak mogłem najlepiej i kierownik z brygadzistą to zauważyli i docenili. Podwyższyli płacę, uczyli mnie nowych stanowisk, jeśli musiałem wcześniej wyjść jeśli była taka możliwość to też pozwalali itp. itd. Jeśli naprawdę traktuje się prace poważnie i nie udaje się cwaniaka, ma się swój pojazd to polecam. Dużo mnie nauczyli tam pracujący ludzie, ekipa naprawdę w porządku. Jak któryś tutaj kolega napisał, kierownik z głową na karku, co jest też dobre to że bardzo życiowy. Brygadzista surowy i ma czasami swoje przebłyski ale w porządku człowiek i nawet można z nim w piłkę na hali pograć. :-)
Ta praca ma charakter że trzeba czasami mocniej porezać, przecież to produkcja. Różnie bywa z godzinami czasami ma się obsuwy ale wszędzie tak jest... Ogółem miło wspominam tam ludzi z MWF i pomimo że czasami były lepsze jak i gorsze momenty zawsze miło będę wspominać!
Trzymajcie się tam cieplutko chłopaki, MWF zawsze będzie najlepsze, a kolesie z jakości nigdy nas nie docenią... (żart)
PS. Żeby było wyjaśnione dla nie kumatych, zrezygnowałem z pracy ze względu na zdrowie (nigdy nie byłem okazem zdrowia) i brak własnego środka transportu. Niestety Gdański transport publiczny stawia wiele do życzenia.
23
2