Widok

Uwaga na firmę Hombre

Nie dosyć że zatrudniają na umowę zlecenie to wymagania nie z tej ziemi środki do sprzątania najlepiej swoje z domu jak by się człowiek starał i przykładał to i tak zle ,o pieniądze które bez łaski sobie człowiek zapracował trzeba dzwonić i prosić i się nisko kłaniać zawsze . Tak więc nie polecam
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pracowałam ponad miesiąc i szybko zorientowałam się, że wynagrodzenie nigdy nie będzie wypłacane w terminie ogólnie przyjętym tz;10-15.Mamy koniec lutego ,a ja czekam na wynagrodzenie za styczeń.Nikomu nie polecam takiego pracodawcy.Dokumenty do podpisu tj .umowę zlecenia otrzymałam dopiero po miesiącu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta firma zajmie się inspekcja pracy juz ja się do tego przyloze
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawa sprawa z tą firmą. Naczytałam się już wcześniej na ich temat, nastawiłam się negatywnie. Jednak w obliczu bezrobocia tonący brzytwy się chwyta, doradzilam mężowi, żeby na własnej skórze się przekonał. I tu sprawa ciekawa, pracuje już ponad 6 miesięcy, wyplata na czas, co ma zrobic to robi, nikt nad nim z batem nie stoi, naprawdę nie wiem o co chodzi.Może potem coś się będzie działo, ale narazie jest wszystko ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dziadostwo i tyle
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dana, a Twój mąż jako kto tam pracuje ?? Jako kierownik czy jednak zwykły pracownik ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jako robol zwykły, pracownik gospodarczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dana poczekaj kolejne 6 miesięcy kontrolując na bieżąco wypłacalność owej firmy i ich rzetelność. Jeśli w tym czasie nie zaczną się jakieś opóźnienia z wypłatami lub problemy z przedłużeniem / zawarciem nowej umowy, to życzę Twemu mężowi udanej i stałej pracy ;-)
Ja pracowalam w hombre i bylo fajnie finanse byly zawsze na czas
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
g*wno ci płacą - głodówka - za takie wpisy płacą więcej co ? :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam a czy prawdą jest że za pierwszy przepracowany miesiąc nie dostanę wypłaty na kolejny miesiąc do 15 tylko za dwa miesiące dopiero tj 15 ? może ktoś coś wie ;) ?
Tak jak pisałam, jak się robi swoje, to problemu nie ma. Mój mąż nadal tam pracuje i nie narzeka. Pracować trzeba wszędzie, a umowę ma na 5 lat. Pieniążki o czasie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
no niestety tak tam jest tak płacą porąbanie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry