Widok

UWAGA NA NUMER 63

KILKA DNI TEMU ZADZWONILEM PO TAKSOWKE O GODZINIE 21.30 I POPROSILEM O PRZYJAZD NA GODZINE 21.50 O GODZINIE 21.55 WSIADLEM DO TAXI I PRZEPROSILEM ZA SPOZNIENIE JAK ZWYKLE Z PRZYZWYCZAJENIA SPOJZALEM NA TAKSOMETR Z ZACIEKAWIENIEM KTORA TARYFE PAN KIEROWCA WLACZY BYLA TO TARYFA 1 GDYZ NIEBYLO JESZCZE GODZINY 22 W MIEDZY CZASIE ZACZALEM ROZMAWIAC PRZEZ TELEFON KIEDY SPOJZALEM ZA JAKIS CZAS NA TAKSOMETR BYLA JUZ TARYFA 2 ZAPYTALEM DLACZEGO TAK SIE STALO KIEROWCA STWIERDZIL ZE WSIADLEM PO 22 I DLATEGO TAK JEST I ZACZELA SIE SPRZECZKA PO DOJEZDZIE NA MIEJSCE POWIEDZIALEM ZE NIE ZAPLACE ZA KURS ZA OSZUSTWO TO KIEROWCA STWIERDZIL ZE POJEDZIEMY NA POLICJE CHETNIE BYM TAM POJECHAL ALE MIALEM TROSZKE WYPITE I SPRAWE NA KOMISARIACIE PEWNIE BYM MIAL PRZEGRANA SZCZYT BEZCZELNOSCI ZEBY SEPIC SIE OSZUTWEM NA PARE ZLOTYCH JESTEM UCZULONY NA TAKIE ZECZY PONIEWAZ PARE RAZY SPOTKALEM SIE Z NIE WLACZANIEM PRZEZ KIEROWCOW ZNIZEG NA TAKSOMETRZE A POZNIEJ TLUMACZYLI SIE TYM ZE ZAPOMNIELI WLACZYC PANIE DZIADKU Z MERCEDESA 63 WSTYDZ SIE PAN WSTYDZ
Moja ocena
Dajan Taxi kategoria: Taxi
obsługa: 5

jakość usług: 5

czas oczekiwania: 3

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Kolego. Wsiadłeś do taksówki o godzinie 21:55.... Nie wiem czy wiesz, ale od godziny 22 obowiązuje druga taryfa. Rzeczą normalną jest, że o 22 każdy taksówkarz przełączy taksometr na 2 taryfę! 5 minyt jechałeś na 1 taryfie, resztę na 2 - to oczywiste! Więc nie wiem o co się spinasz :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Facet pewnie pierwszy raz jechal taxowka...Kazdy wie przeciez,ze od 22-6 jest 2 taryfa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kolego na prawych drzwiach z tyłu jest cennik , wszystko tam jest napisane, więc chyba należy się sprostowanie , jakieś przeprosiny dla pana taksówkarza.

Drodzy klienci czytając refleksje kolegi , który twierdzi że został oszukany
dowiemy się że kierowca chciał jechać na POLICJE , jakby oszukał klienta nie ryzykowałby wizyty na komendzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja natomiast popieram Pana. Tez mialam spiecie z panem z 63, jednym slowem oszukuje! za trase ktora jezdze na co dzień zaplacilam zamiast 16 zł, 45 zł!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry