Widok

UWAGA NA TĄ FIRMĘ

Promotion Plus -WYZYSK LUDZI NA MAKSA ZA 50 PLN ZA DNIOWKĘ
PRACUJESZ JAK WOL DZWIGAJĄC PO GDAŃSKU 3000 ULOTEK I PRACUJESZ OK 10 KOSZT DOJAZDU WLASNY -NIE POLECAM
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mi ktoś chwalił na ulotkach to są super pieniądze podobno 10pln za godz.
A właściwie to nic się nie robi?
Chyba ktoś się przechwalał?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dają 50-70 zł dniówki za 8-9 godzin pracy, ale najlepiej ma handlowiec 1200 podstawy i 3% od zamówienia 5 dni pracy :) i szukają kogoś na stałe...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3
JEŻELI SZUKAJĄ TO O CZYMŚ ŚWIADCZY CO NIE CO PARĘ DNI UKAZUJE SIE ICH OGŁOSZENIE
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0
zniszczyłeś mnie, 1200 podstawy i 3% za zlecenie hahahahhahahah - ty kurka z***ie, rąbany trollu prowizja i zasady jej wypłacania są tak zrobione abyś tego w życiu nie zobaczył więc masz tylko podstawę - jeśli dla ciebie 1200 netto to konkretne pieniądze to lepiej jak pójdziesz do biedronki czy innego dyskontu i tam zarobisz więcej
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lepiej miec 1200zł i 3% za zlecenie , niż nie mieć nic cwaniaku.
A w bieronce zarabia się wiecen niż 1200 zł!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6
oczywiście że zarabia się więcej, lepiej miec 3%, ty durniu i prostaku, idz ustaw się w kolejce po mózg - prowizja 3% która jest tak stworzona że nigdy jej nie zobaczysz bo masz taki próg że musiałbyś pracować po 12 godzin dziennie i mieć około 20 stałych klientów typu pizzerie z 10 tys ulotek
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
drogi gubcio, jak Ci się nudzi to idź schudnij a nie tu sie podszywasz
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

do góry