Widok

UWAGA OSZUŚCI!!!

http://www.praca-online.pl/kurier,og79314.html?utm_source=jooble&utm_medium=cpc&utm_campaign=jooble

Po aplikacji przychodzi:
Dzień dobry.

Dziekujemy za zainteresowanie się naszą propozycją pracy w naszej firmie kurierskiej.
Po rozpatrzeniu Pana CV podjeliśmy decyzję o zaproponowaniu Panu pracy na stanowisko kierowcy.
Z uwagi na to, że jesteśmy firmą z długoletnim stażem i ugruntowaną pozycją na rynku nie możemy pozwolić sobie
na zatrudnienie osób wcześniej karanych.

Prosimy o wysłaniu nam obustronnego skanu karty kredytowej w celu weryfikacji Pana przeszłości finansowej.
Jeśli okaże się, że nie był Pan wcześniej karany za oszustwa finansowe, zaprosimy Pana do naszej firmy na podpisanie umowy na czas określony 6 miesięcy. Skany proszę wysłać na nowy adres e-mail: arekzawicki@vp.pl, gdyż na obecnym jest zbyt dużo spamu. Wszelkie pytania również proszę kierować na powyższy adres e-mail.
Jeśli nasza współprace będzie mile przebiegać po tym terminie jesteśmy w stanie zaproponować Panu umowę o pracę na czas nieokreslony.

Z poważaniem
Arek Zawicki
Dział kadr.

kurka się wkur*iłem tylko :/
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0
:-) A ja bym kontrolnie z ciekawości pociągnął dalej:
- czy każdy musi mieć kartę kredytową? Nie, skoro nawet nie ma obowiązku posiadania konta bankowego :-)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hahaha!
Czy ludzie naprawdę się na to nabierają?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry