Widok
UWAGA OSZUST STOLARZ Ja już kasę starciłam ale może uda sie ochronić innych przed tym człowiekiem..
Na portalu trójmiasto ogłasza się " Stoalrz Oszust" robiący meble kuchenne na wymiar oraz inne zabudowy. Robi projekt pomiar podpisuje piekną umowę ksuje zaliczkę i ślad po nim zanika Pan Piotr G.
Wiem, że już nabrał kilka osób wiec ostrzegam przed jakimkolwiek kontaktem z tym Panem.
Wiem, że już nabrał kilka osób wiec ostrzegam przed jakimkolwiek kontaktem z tym Panem.
sprawe cywilna zalozylem, wygralem, sprawa u komornika i co... ...jestem trzeci w kolejce, pierwszy jest US i ZUS, pozniej alimenty, pozniej moze ja - nie ma z czego sciagnac kasy, a chodzi o prawie 40000 zl, na goscia sily nie ma, a mimo, ze bylo to kilka lat temu to nadal lazi po tym swiecie i ludzi oszukuje - co jest z tym krajem nie tak??? :|
dajcie jakies ostatnie znane namiary na Piotra Gollnau, dawna firma lider
dajcie jakies ostatnie znane namiary na Piotra Gollnau, dawna firma lider
Pisze Pan o 40 000 zł szkoda ze pomija pan fakt że prace zostały wykonane w 90 procentach a ile wpłacił pan pieniążków?
Myślę że nie chce pan również pamiętać o sposobie w jaki wykorzystując moją niewiedze prawną nakłonił mnie pan do podpisania ugody w której zobowiązałem się do zwrotu całej wartości zamówienia pomimo tego że wszystkie pieniadze które otrzymałem wydałem na materiały i akcesoria na wykonanie pańskich mebli.
Pozdrawiam
Myślę że nie chce pan również pamiętać o sposobie w jaki wykorzystując moją niewiedze prawną nakłonił mnie pan do podpisania ugody w której zobowiązałem się do zwrotu całej wartości zamówienia pomimo tego że wszystkie pieniadze które otrzymałem wydałem na materiały i akcesoria na wykonanie pańskich mebli.
Pozdrawiam
prawda jest taka, ze robi Pan krzywe meble, które na pierwszy rzut oka tylko wyglądaja dobrze. daje szajsowate materiały i pozostawia niedoróbki. Umawia się Pan na dokończenie mebla, a potem nie przyjeżdza, nie zadzwoni i nie odbiera telefonu. Potem ściemnia Pan, że był chory, że leżał w szpitalu!!!!! A to jest jedne wielkie oszustwo!!!!!!!!!
Witam,
Ja również zostałam oszukana i kieruję sprawę do sądu. Jednocześnie zamierzam skierować także sprawę do prokuratury twierdząc, że było to działanie celowe. Może ktoś chciałby się przyłączyć? Byłoby to "mocniejsze" i bardziej wiarygodne dla organów ścigania, a i dług będzie łatwiej i szybciej mógł komornik odzyskać, jeśli pojawi się 6 osób z prawomocnym wyrokiem, a nie tylko jedna.
Proszę o kontakt zainteresowanych: anastazjaabroczek@wp.pl
Pozdrawiam
Ja również zostałam oszukana i kieruję sprawę do sądu. Jednocześnie zamierzam skierować także sprawę do prokuratury twierdząc, że było to działanie celowe. Może ktoś chciałby się przyłączyć? Byłoby to "mocniejsze" i bardziej wiarygodne dla organów ścigania, a i dług będzie łatwiej i szybciej mógł komornik odzyskać, jeśli pojawi się 6 osób z prawomocnym wyrokiem, a nie tylko jedna.
Proszę o kontakt zainteresowanych: anastazjaabroczek@wp.pl
Pozdrawiam
A po prawdzie to jest Pan oszustem. Celowo wprowadzam Pan ludzi w błąd i kradnie ich pieniądze - często zarobione w pocie i krwi. Krzywdzi Pan ludzi i ich rodziny. Mam nadzieję, iż uda się w jakiś sposób, aby Pan to odczuł. Jeśli nie w obecnym życiu (tu niestety różnie bywa - taki kraj), to w ostatecznym...
czy ty jestes glupi czy co? pewno ze chodzi spokojnie bo co moze zrobic taki ktos jak ty? dac w pysk? jestes bandytą? jesli tak to powinienes siedziec w wiezieniu! czas samosadow sie skonczyl bo np taki zly czlowiek jak ty spotka uczciwego brata blizniaka, nie bedzie nawet z toba chcial rozmawiac a ty w swoim pustym mozdzku ubzdurasz sobie ze to on i bec w niewinnego czlowieka. i wtedy to ty bedziesz bandyta i do ciupy;-) kozak....
Numer telefonu NIEUCZCIWEGO stolarza Piotra GOLLNAU - 507 565 833. Trzeba mieć na uwadze, że ten człowiek często zmienia numery telefonów oraz swoje adresy poczty elektronicznej. Cały czas daje ogłoszenia polecając swoje tandetne usługi - raz pod imieniem PIOTR, innym razem jako MARCIN; dla obu ogłoszeń ten sam numer telefonu.
Ostatnio stolarz paskuda używa adresów mailowych: stolmeb.gd@gmail.com (jako Marcin) oraz piotr2507@gmail.com (jako Piotr).
Ostatnio stolarz paskuda używa adresów mailowych: stolmeb.gd@gmail.com (jako Marcin) oraz piotr2507@gmail.com (jako Piotr).
W internecie również wpisałem że Pan Marcin i Piotr są nieuczciwi. Zrobiłem to gdyż nie pojawili się na montażu kuchni w wyznaczonym czasie. Po wyjaśnieniach telefonicznych wszystko zostało ustalone. Kuchnia została wykonana w pełni według projektu z tym że z obsuwą czasową. Nie mówię że wszystko szło jak powinno ale kuchnia została wykonana. W razie wątpliwości proszę o kontakt. 506-687-199
witam,
ja również mam problem ze stolarzem, szafka miała być gotowa 30.10 a od prawie m-ca nie odbiera telefonu, teraz ma wyłączony i skrzynkę wiadomości pełną, jednak imię się zgadza natomiast nazwisko nie, pan podał się za Piotra Wójcika, tel. 504 383 031, mam spisane zamówienie i wpłaconą zaliczkę 50%. Danych z dowodem nie sprawdziłam i mam wątpliwości czy nie posługuje się fałszywymi nazwiskami. Adres na zamówieniu - Chełm Gdańsk ale nie wiem czy jest wiarygodny.
ja również mam problem ze stolarzem, szafka miała być gotowa 30.10 a od prawie m-ca nie odbiera telefonu, teraz ma wyłączony i skrzynkę wiadomości pełną, jednak imię się zgadza natomiast nazwisko nie, pan podał się za Piotra Wójcika, tel. 504 383 031, mam spisane zamówienie i wpłaconą zaliczkę 50%. Danych z dowodem nie sprawdziłam i mam wątpliwości czy nie posługuje się fałszywymi nazwiskami. Adres na zamówieniu - Chełm Gdańsk ale nie wiem czy jest wiarygodny.
możesz podac namiary do tej firmy która pomaga Tobie w sadzie? Chetnie zasięgnę informacji, bo mam problemy z Gdańska Fabryka Mebli z siedziba City Meble, aleja Grunwaldzka 211 i warsztatem na Narwickiej. Od roku użeram się z nimi o usterki. Umawiaja terminy i 3 razy w tygodniu odwoluja.
Przyjezdzam na terminy z zagranicy, ponosze ogromne koszty i mam dosyc kretactwa.
Będę wdzieczna za pomoc.
Przyjezdzam na terminy z zagranicy, ponosze ogromne koszty i mam dosyc kretactwa.
Będę wdzieczna za pomoc.
pełno możliwości weryfikacji ewentualnego wykonawcy dzisiaj, szczególnie jeśli mamy wątpliwości co do rzetelności / uczciwości