Widok

UWAGA na tej stacji sprzedaja trefne paliwo!!!!

Odradzam wszystkim tankowania na tej stacji. Byłem jej klientem kilka lat, ale to co zatankowalem w piatek pobilo rekordy oszustwa i przyzwoitosci!!!! Zatankowalem paliwo E95 za 100zl , samochod na codzien spala max 12 l/100km, po 30 min jazdy na tym paliwie(shell) (wyjechalem w trase) komputer pokazal 74l/100km i nie mial sily podjechac pod lekkie wzniesienie drogi. Zadzwonielem do servisu i opisalem problem, polecono mi natychmiast wrócic do dealera lub zajechac do innej stacji i zalac taka sama lub wieksza obietosc paliwa w porownaniu do Shella. Bylem daleko od Gdyni wiec tylko opcja 2 wchodzila w gre, po zalaniu 30l nowego paliwa samochod dostal mocy i spalanie spadlo do 16l/100km. Sprawe zglosilem do PIH ale jak wiadomo reka reke myje bo kolesie z mafi trzymaja sie razem i prawdopodobnie sprawa nigdy nie wyjdzie na jaw a kontrole zrobia po nowej dostawie paliw. Przestrzegam klientow szczegolnie kupujacych paliwo w weekendy. Chesz oszczedzic naprawe silnika to nie tankuj na Shell Karwiny.
Moja ocena
Shell kategoria: Stacje benzynowe
obsługa: 5

asortyment: 2

dodatkowe usługi: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 1

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3
Potwierdzam.Takźe tankowałem na stacji shell w Turku i zatarłem pompe paliwa diesel.Potęźny koszt.Po spuszczeniu paliwa ze zbiornika to była smoła a nie paliwo.Tankowałem równocześnie drugie auto w benzynie na tej stacji i silnik hałasował,duźo palił tragedia.Zmieniłem stacje i jest super.Auto chodzi bardzo cicho,mało pali.Uwaga na stacje Shell w Turku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mają tam też najdroższy gaz w okolicy
Oprócz paliwa złej jakości to WiFi masz u nich tylko godzinę na dobę nawet filmu nie obejrzysz dlatego zmieniłem ich na bp lepsze paliwo i dostęp do internetu wszędzie bez problemów
Tylko naiwni tankują na stacjach Shell. Te ich certyfikaty jakości, ceny itp. Otwórzcie oczy ludzi bo szkoda waszych nerwów, pieniędzy i samochodów! NIE DLA SHELL !!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kategorycznie zakaz tankowania na stacjach shell w całej polsce !!!! To syf !!!!! Uważajcie !!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tankuję zwykłą benzynę 95 i na gazie się nie znam, ale o co chodzi z tym niezadowoleniem?... - że do zbiornika 50l weszło 49,5l? To chyba nic dziwnego? Byłoby dziwne gdyby do zbiornika 49,5l weszło 50l gazu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam dzisiaj tankowalem na tej stacji LPG. Ku mojemu zdziwieniu do zbiornika 50 litrowego zatankowalem 49,5 litra gazu. Instalacja jest szczelna bo sprawdziłem natychmiast, także wlalem ok 20% gazu więcej niż zwykle.
no kurcze jak sie poczyta opinie o stacjach beznynowych takie jak na goworku to przeciez trzeba siemocno nad tym zastanowic. gowork pl tam wszystko znajdziecie
Co za bzdury... Smierdzialo gazem bo byl nie dobry? Palnij sie w glowe... JAk sie jezdzi starym stolcem z nieszczelna instalacja to i gazem smierdzi...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tankowałem praktyczni tylko na Shellu w Turku 62-700 i po wykręceniu świec zapłonowych okazało się że izolatorki są całkiem czerwone. To od mieszania paliwa z jakimś g...... Nie pole cam stacji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
My tam kiedyś tankowaliśmy gaz i w samochodzie tak śmierdziało gazem, że musieliśmy jeździć przy otwartych oknach. Przeważnie tankujemy na Lotosie i nigdy przenigdy coś takiego Nam się nie zdarzyło.
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Liczenie reszty i sprawdzanie zgodności cen na paragonach polecam wszędzie . Dzisiaj wszyscy kantują, gdzie tylko się da.
Nie bądź frajerem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na stacji Shell karwiny zostałem oszukany na kwotę 60zł. Moja wina, za gapowe się płaci, ale wszystkim kierowcom, którzy tam tankują doradzam dokładne liczenie reszty!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Shell i tak zawsze będzie moją ulubioną stacją.Przykre że zawiódł tu tyle ludzi..Ale może to kogoś zachęci,teraz w Lidlu są za zakupy zniżki na Shella paliwo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
TO ZE PALIWO JEST DO KITU TO JEDNO ,ALE OPROCZ NIEWYKWALIFIKOWANEGO PERSONELU JESZCZE KIEROWNICTWO STACJI "SHELL" W BYDGOSZCZY PRZY UL. WOJSKA POLSKIEGO WOLA O POMSTE DO NIEBA, DZIS TEN CZLOWIEK PROBOWAL MI WMOWIC ZE JEGO PERSONEL MOZE WYPISYWAC NA FAKTURZE ZA PALIWO DANE OBOJETNIE KOGO POMIMO PODANIA NA KARTCE KONKRETNYCH DANYCH , MALO TEGO ,PROSZAC O KOREKTE FAKTURY, TEN PAN POWIEDZIAL ZE NIE MAM NA NIEGO PODNOSIC GLOSU I SAMA SKORYGOWAC BLEDY JEGO PRACOWNIKOW- ZENADA!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
ale ściema, pewnie kierownik stacji to pisze.....hahahaha
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja również zatankowałam na Shellu a gdy złapał mróz 10 stopni paliwo zamarzło. Jeszcze tego samego dnia tankowałam na BP i już się taka sytuacja nie powtórzyła. Stanowczo odradzam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja powiem tylko jedno . Nie od stacji zależy jakie mają paliwo tylko od dostawcy. Niestety ale w większości to już w cysternach paliwowych paliwo jest wymieszane.
Jestem pracownikiem shell i nie raz już spotkałam się z tego typem uwagami . Nie nasza wina ze paliwo jest takiej jakości.
Założę się ze wielu z was tankuje na innych stacja i tak samo narzeka , a teraz przypomina wam się zdarzenie i pach . Ja osobiście nie tankuje tylko na jednej stacji , tylko na wielu. I nie najtańsze paliwo ,tylko VPower ( jeśli chodzi o Shell) Jeśli auto ma być wydajniejsze to dbam o to.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
Podobnie jak koledzy zatankowałem swojego diesla na stacji shell. Było spoko dopóki nie złapał mróz - 10 stopni, nie taki straszny a jednak paliwo zamarzło. Nie wiem co mam powiedzieć na ten temat ale kolega tankował swoje auto w tym samym dniu obok mnie i tez mu zamarzło. Wnioski wyciągnijcie sami. Ja już tam nie tankuje.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
UWAGA zatankowałem u tych złodziei w Sopocie. Niestety u mnie nie poszło tak gładko. Filtry paliwa do wymiany i gaźniki do regulacji. Posiadam motocykl a jak wiadomo motocykle są bardziej wrażliwe na jakość paliwa, silnik po tankowaniu nie miał wogole mocy spalił 2x więcej paliwa niż zwykle no a teraz wogóle nie pali :(( UWAGA na tych oszustów) SHELL złodzieje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry