Widok

UWAGA

Witam wszystkich!! Ostrzegam przed zakupem na stronie elleins.pl. Zakupiłam strój kąmpielowy niestety okazał się za duży. Niestety nie mogę dokonać zwrotu, nie ma z nimi kontaktu i doczytałam się że stroję kąmpielowe nie podlegają zwrotowi jak i biżuteria, kolczyki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co takiego kupiłaś?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strój kąmpielowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziewczyno, weź się naucz pisać, bo wstyd.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam! Też mam problem ze zwrotem zakupionych rzeczy a raczej z odzyskaniem pieniędzy. 30 sierpnia zakupiłam wraz z koleżankami z pracy bluzki. Niestety, ale nie odpowiadały opisowi i były z poważnymi brakami. Odesłałyśmy . Rzekome pieniądze zostały wysłane 4 października, ale do tej pory ich nie otrzymałam. Na moje maile dostaję odpowiedź, że dokonali zwrotu na konto, z którego było opłacone zamówienie. Jest już prawie koniec października a przelewu nie ma.

Właśnie zastanawiam się nad zakupem u nich kurtki, ale chyba zrezygnuje.

Cześć, czy udało Ci się odzyskać pieniądze za zwrócony towar? Ja dostałam dzisiaj przesyłkę i nic co zakupiłam nie odpowiada opisowi więc chcę odesłać rzeczy, ale nie widzę żadnego formularza zwrotu. Możesz opisać mi jak potoczyła się Twoja sprawa?
Pozdrawiam serdecznie. Daria

Witam mam pytanie po jakim czasie przyszła do Pani przesyłka ? Ja zamówiłam sukienkę i chyba właśnie pozaluje tego zakupu.. Za szybka odpowiedz dziękuję

Witam,czy otrzymałyście panie formularz zwrotu zakupionego towaru?Na jaki adres był odesłany towar?Czy pieniądze też zwrócili?

Formularza zwrotu nie było w przesyłce. W korespondencji e mail wciąż wymyślają nowe zasady. Nie chcą podać adresu zwrotnego a informują, że adres punktu wysyłki nie jest adresem zwrotu. Mi przysłali sukienkę 3xl a zamówiłam xl. Oszuści

Ja dzisiaj otrzymalam cos co zupelnie odbiega wyglądem od tego co zamowilam
Zaplacilam prawie 200zl z przesyłką doszła chinszczyzna
Jak jest ze zwrotem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brak słów, totalna chińszczyzna, szkoda zdrowia, ponad m-c czekalam i dostałam polowe zamowienia, na odzyskanie pieniędzy marne szanse

Na jaki adres odesłałas?

Inne tematy z forum Moda i uroda

wróżka - tarot -czary mary? (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Jadłospis na ładną cerę (19 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

do góry