Widok

Uber,Taxify-kierowca z własnym autem

Jak w tytule,czy warto zacząć przygodę z którąś z tych firm mając własne auto ?Jeżeli ktoś jeździ to proszę o wypowiedź na ten temat.Proszę o powstrzymanie się od komentarzy typu to nie jest legalne itp.Po prostu chcę znać realia czy warto wchodzić w ten interes.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli prawdziwa jest wysokość kar nakładanych przez ITD to nie warto.

warto podepnij się pod tego partnera z tego linku rozliczenie gratis https://www.ecoxpress.pl/ref/Roma5MUjKA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No wiec pomijam ze to jest nielegalne itp. :) wiec wez sobie kalkulator do reki i zacznij liczyc 1.30 /km odejmij prowizje ubera 25 %, koszty umowy zlecenia , podpiecie pod partnera , i o ile dobrze pamietam 8 % podatku z wynajmu auta. Jednym slowem nie nie oplaca sie chyba ze lubisz katowac auto za jakies smieszne pieniadze. Jak chcesz sie zajmowac przewozem osob , zrob licencje koszt 200 zl. W Trojmiescie nie ma egzaminow z topografii kup taksometr z kasa i jezdzij ze spokojna glowa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

oplaca sie mozna spokojnie sobie dorobic te 2000 pracujac wieczorami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hahaahhah
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

przy pełnym wymiarze godzin zarobki to ok 4000
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Taaa, pracując 12-14h dziennie...przelicz sobie na godzinę i zobaczysz,że się nie opłaca.

Inne tematy z forum Praca

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

do góry