Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Gorąco Polecam kancelarie ubezpieczeniową Pana Marka , od początku...
~Michał
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 listopada 2012

Kancelaria godna polecenia wątek zamknięty Ubezpieczam u p. Marka samochody firmę i mieszkanie. zawsze doradzi dobrą...
~Daniel
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 grudnia 2012

Monika - opinia wątek zamknięty Korzystam z uslug Kancelarii od poczatku jej powstania i nigdy sie nie...
~Monika
-

ostatnia odp. 13 lat temu

Wreszcie ktos kto doradzi i zadba o wysokosc składki, a nie tylko ja pobierze wątek zamknięty Ubezpieczam się w Kancelarii od paru lat. Oferta coraz szersza! I dobrze bo...
~Piotr
-

super kancelaria ! wątek zamknięty zawsze pomocni , dobrze przygotowani, ceny konkurencyjne , bardzo dobrze się...
~Dorota
1

BARDZO POLECAM wątek zamknięty Od kilki lat korzystam z usług kancelarii. Jestem naprawdę zadowolona....
~Izabela
-

dodano: 13 listopada 2012

Godni polecenia wątek zamknięty Korzystałem z usług kancelarii po wypadku samochodowym. Dostałem...
~kuczki
-

dodano: 12 listopada 2012

Godne polecenia wątek zamknięty Niejednokrotnie korzystałam z usług ubezpieczeniowych tej kancelarii,...
~Miwona
-

dodano: 12 listopada 2012

Godne polecenia!!! wątek zamknięty Korzystam z usług już od 3 lat. Obsługa bardzo konkretna, załatwiam...
~Zadowolony
-

dodano: 11 listopada 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry