Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał - ocena nowy temat Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Wszystkie formalności załatwione zdalnie. Z...
~Michał
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 31 sierpnia 2025

Zofia - ocena nowy temat Pan Hubert jest bardzo pomocny i uprzejmy. Jestem jego stałą klienką od wielu...
~Zofia
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 31 sierpnia 2025

Agnieszka - ocena nowy temat Z Panią Agnieszką Nieliwocką zawieram wszystkie swoje ubezpieczenia od...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 30 sierpnia 2025

Agnieszka - ocena nowy temat Bardzo polecam Panią Agnieszkę Nieliwocką. Profesjonalna obsługa,...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Magda - ocena nowy temat Od pierwszego kontaktu Pani Karolina była bardzo pomocna i cierpliwie...
~Magda
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Arek - ocena nowy temat Profesjonalna obsługa i indywidualne podejście Pani Karoliny
~Arek
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Arek Kwinta - ocena nowy temat Joanna Różycka pomogła mi dobrać najlepsze dla mnie ubezpieczenie na życie
~Arek Kwinta
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Marcin Tarnowski - ocena nowy temat "Profesjonalna obsługa, szybka pomoc i bardzo miłe podejście do klienta....
~Marcin Tarnowski
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Marcin - ocena nowy temat Dziękuję bardzo, udało mi się znaleźć dobrą polisę z Panią Joanną
~Marcin
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 29 sierpnia 2025

Jacek - ocena nowy temat Jakoś usług na najwyższym poziomie, Pani Karolina idealnie dobrała nam...
~Jacek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Marian - ocena nowy temat To już nie pierwsze ubezpieczenie zawarte z Panią Agnieszką Nieliwocką....
~Marian
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Anna - ocena nowy temat Znakomita obsługa! Pani Karolina cierpliwie odpowiedziała na wszystkie...
~Anna
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Kamila - ocena nowy temat Szybko zawarłam polisę mobilną z Panią Asią. Dziękuję
~Kamila
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 28 sierpnia 2025

Jakub - ocena nowy temat Pani Joanna pracownik na medal, profesjonalna obsługa i rzeczowa odpowiedź na...
~Jakub
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Piotr - ocena nowy temat Miałem przyjemność korzystać z usług ubezpieczeniowych, które oferowała pani...
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Joanna - ocena nowy temat Polecam Pania Karoline, konkretnie na temat i bardzo sprawnie załatwione...
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Anna - ocena nowy temat Profesjonalna i sprawna obsługa. Polisa została wystawiona szybko i...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Arek - ocena nowy temat Jak zawsze pełen profesjonalizm. Polecam Panią Asię
~Arek
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 27 sierpnia 2025

Dawid - ocena Świetna obsługa i pełen profesjonalizm! Miałem bardzo pozytywne...
~Dawid
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 8 listopada 2024

Edward - ocena Miałem przyjemność skorzystać z usług Pani Anety Czoski i z pełnym...
~Edward
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 11 czerwca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1625

1522

wątków

do góry