Widok
Ubrania i kosmetyki
Ubrania i kosmetyki
Witam, oddam ubrania i kosmetyki za dwie kawy.
Ubrania są w świetnym stanie. Marki Pretty Girl, Reporter,Terranova.
Spodnie idealnie pasują na wzrost 165-168 i rozmiar S. 4 pary spodni- rurki granatowe Terranova z brokatowym guziczkiem biodrówki, Dzinsy 2x Reporter, jedne klasyczne , drugi jaśniejsze z brylancikami na tylnych kieszeniach, Dżnsy klasyczne proste C&A.
Spódniczka czarna z cekinami i haftem,spódniczka szara z plisem, szary półgolfik a la tunika, dżinsowa kurtka-marynarka, fioletowy top.
Kosmetyki: tonik Lirene matujący - zużyty do połowy.
Balsam do ciała Garnier do cery wrażliwej, 3/4 opakowania, balsam do ciała Johnsons 400ml 3x użyty.
polecam nr gg 5760698
Zobacz ogłoszenie »
Witam, oddam ubrania i kosmetyki za dwie kawy.
Ubrania są w świetnym stanie. Marki Pretty Girl, Reporter,Terranova.
Spodnie idealnie pasują na wzrost 165-168 i rozmiar S. 4 pary spodni- rurki granatowe Terranova z brokatowym guziczkiem biodrówki, Dzinsy 2x Reporter, jedne klasyczne , drugi jaśniejsze z brylancikami na tylnych kieszeniach, Dżnsy klasyczne proste C&A.
Spódniczka czarna z cekinami i haftem,spódniczka szara z plisem, szary półgolfik a la tunika, dżinsowa kurtka-marynarka, fioletowy top.
Kosmetyki: tonik Lirene matujący - zużyty do połowy.
Balsam do ciała Garnier do cery wrażliwej, 3/4 opakowania, balsam do ciała Johnsons 400ml 3x użyty.
polecam nr gg 5760698
Zobacz ogłoszenie »
ludzie!
Czy Wy jesteście nienormalni? Przecież te rzeczy są w idealnym stanie! A skoro już tak śledzicie ogłoszenia i komentujecie, to czy nie znudziło Wam się to? Większość ludzi wystawiających zaznacza, że chciałoby w zamian jakiś drobiazg. Jeśli jest ktoś zainteresowany to ten drobiazg kupuje i daje wzamian, a jeśli nie to człowiek z odrobiną kultury nie komentuje tak złośliwie!!! Zastanówcie się!
:)
ja te rzeczy kupiłam za ciężko zarobione pieniążki i też łatwo mi nie było,ale takie życie,żeby mieć trzeba pracować kochani:) , nie dostałam markowych rzeczy za kawę i chyba nikt tak dobrze nie ma, za darmo to mozna dać zniszczone lumpy a nie dobre jakościowo rzeczy z metką.
Poza tym tak jak pisała Beata- oczekuje drobiazgu chociaż kawy więc to nie jest nic z kosmosu :)
Poza tym tak jak pisała Beata- oczekuje drobiazgu chociaż kawy więc to nie jest nic z kosmosu :)