Widok

Uczelnia dla leniwych.

Zastanawiam się skąd biorą się te pozytywne opinie o poziomie nauczania...? Studiuje dziennie na uczelni państwowej i zaocznie na WSAiB. Mam porównanie i obiektywnie mogę stwierdzić, że poziom nauczania jest bardzo niski. Jest to idealna szkoła dla tych co po maturze muszą po prostu gdzieś iść (bo np rodzice karzą studiować). Nie mogę powiedzieć nic złego o pomieszczeniach, salach, stołówce i paniach w dziekanacie, bo to jest bez zarzutów. Wiem na swoim przykładzie, że chyba nie ma możliwości, aby czegoś tam nie zdać. Skończyłam tam rok ze średnią, która dawała mi stypendium nie ucząc się na ŻADEN EGZAMIN!!! Nie mając ani jednej poprawki!!! (ludzie z państwowych sobie tego nie wyobrażają). Wszystkie zaliczenia pisze się w grupach i zazwyczaj jest tylko jedna wersja i nie ma podziałów na rzędy. Jeżeli komuś zależy na edukacji to polecam wybrać inną uczelnie, a jeżeli ktoś chce iść bo musi, a uczyć się nie lubi to jest zdecydowanie dla niego!
Moja ocena
poziom nauczania: 1

zajęcia dodatkowe: 2

wyposażenie: 5

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 8
hahaha co za....to pisala, nie zgodze sie zdecydowanie z w/w opinia,
jest ciezko...!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
ciężko to tam jest dopchać się w kolejce po obiad na stołówce.hihi
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie zgadasz się z tą opinią? hahahaha pewnie jesteś jedną z tych osób co co semestr ma dwa warunki :D hahahahahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
żebyś wiedziała:) jeżeli byłoby tak lekko to nikt nie miałby warunków
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W wieku 23 lat rodzice Cię karzą?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
"karzą" i to piszę studentka studiów dziennych? :D
Radzę sprawdzić znaczenie słów "każą" i "karzą" i odpowiednio stosować:)
Brawoo! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dodam oczywiście, że studiów państwowych :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nauka to nie przymus. Studiowanie polega na tym, by robić to samodzielnie a zadaniem wykładowców nie jest uwalać tylko koordynować postępy studenta i przekazywać wiedzę. A kadra w WSAIB jest moim zdaniem znakomita. Nie wiem jak na innych kierunkach, ale przynajmniej na prawie tak jest.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
skoro jesteś taką mądra to po jaką cholerę blokujesz miejsce na jednym kierunku innym ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry