Widok

Układanie paneli podłogowych!

Witam!

Solidna i tania ekipa ułoży panele podłogowe w Gdańsku lub okolicach. Cena za m2 15zł plus listwy (do uzgodnienia).

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt tel.509-874-664 lub mailem l.sawicki@o2.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam w całym domu winyle na klik, piękna sprawa, szybko się układało, czysto, przyjemnie pod stopami jak chodzę boso, jak trzeba będzie je wymienić to tylko rozpiąć, wymienić podkład i można kłaść nowe - po ułożeniu przez dwa dni było je trochę czuć a później już nie. Wszędzie mam ogrzewanie podłogowe
https://pytanieomieszkanie.pl/panele-winylowe-w-sypialni-jak-stworzyc-przytulne-wnetrze/
image

Kupiłem https://www.polskiinzynier.pl/czym-powinny-sie-wyrozniac-panele-podlogowe/ w necie masz ogromny wybór.

My malujemy i układamy panele ale nie za darmo. Wysoka jakość ma swoją cenę. Zapraszamy na http://www.3city-inside.pl
na allegro układanie paneli jest gratis jeśli u nich kupisz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co takiego można przy panelach źle zrobic? Instrukcja chyba do wszystkich jest dołączona..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ta 15 kaszubow jest chetnych. targujcie sie jeszcze a jakosc ulozonych paneli Was zadziwi na koniec jak bedzie ukladal Wam jakis kaszub za 5 zł od m2.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam.

Poszukuję osoby do ułożenia 50m2 paneli klik(folia+korek+listwa)Płacę 12zł za m2 miejsce wykonania Straszyn 798-471-633

Ktoś chętny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja w Rumi poprawiałem po takim jednym za 9 zł od metra , musiałem 60m kw zrywać i kłaść od nowa , właścicielka zgrzytała zębami że w Gdańsku było słychać , jeśli to Twoja robota to lepiej zmień adres zamieszkania bo obiecała że nie odpuści ......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiadomo o co chodzi, nikt nie musi sobie lamac jezyka na jakis smiesznych nazwach dla scislosci:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kährs dla ścisłości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jest to podloga trojwarstwowa, cos ale barlinek tylko 100 razy lepszej jakosci:) nazwa karch- szedzki wykonawca
co to jest podłoga typu "karch"?
no to powodzenia ci zycze, psujesz rynek czlowieku, nawet nie chce mi sie z takimi osobami jak Ty wchodzic w dyskusje...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja za ukladanie zwykluch paneli biore od 7 do 10 zl w zaleznoci od wielkosci pomieszczen 790-411241 rumia
za zwykle panele biore 15 zl netto, za podlogi trojwarstwowe typu karch (klejona do podloza) 30 zl od m2. listwy w zaleznosci od wysokosci listwy od 7zl do 15zl. w branzy od wielu lat i tak jak pisalem na brak zlecen nie narzekam, choc zaraz napewno ktos napisze ze tak drogo itp itd.
ładnie
podaj swoją cenę m2+mb listwowania
3 dni pracy??? hahahha tyle to w jeden dzien z listwami sie montuje. wiem co mowie bo siedze w tej branzy i nie robie za 9 zl;-) a na brak zlecen nie narzekam:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę o kontakt tel. 511 159 159
oczywiście nikt podatków nie płaci tylko w sklepie za panele.tak trzymać

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (419 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

Gecco Deweloper (12 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

do góry