Widok

Układy małżeńskie

Żona od zajścia w ciążę to było 3 lata temu, przestała normalnie ze mną współżyć. Okres ciąży rozumiem, bo była zagrożona, naprawdę to z tego powodu nie stanowiło problemu, pociąży również, pół roku rok. Synek ma teraz natomiast 1,9 miesięcy. Po roku od ciąży powiedziałem sobie dość, już mnie nie pociąga seksualnie. Od roku przestałem z żoną sypiać, nie współżyjemy. Przestałem ją dotykać, pzrytulać. Teraz jesteśmy razem, dla dziecka. Już nie proszę Jej o wsółżycie. Oboje kochamy i opiekujemy się synkiem. Jej wybór.

Takie życie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14
i jak się to skończyło?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
użyłam słowa zakochanie a nie to że kochał dlatego, że z niej zrezygnował. Czy jeżeli by naprawdę kochał to potrafiłby zrezygnować?
Tylko, że @słabeusz użył słowa "kocham inną". Zakochanie, to zupełnie inna sprawa.
rozumiem słabeusza-nie dlatego, że mam innego, ale dlatego, że mój mąż pozwolił sobie na zakochanie się w innej. Widziałam jak się męczył wyborem..... a może z brakiem wyboru ?
Jak kraść - to miliony, jak kochać - to księżniczki, jak spadać z konia - to z Araba (...).
Ale jak wiać to tak, żeby nawet mama nie znalazła ;)

Zielony, pijesz do tego, że niedojrzałe emocjonalnie jest "wianie"? Myślę, że w tym przypadku chodzi o dojrzałą decyzję - koniec albo z jednym, albo z drugim związkiem.
Albo, żeby nie pchać się w inny związek, będąc w jednym, żeby wiać od pokus.
Ciekawe co wygra - miłość, czy rozsądek. Rozważny, czy romantyczny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Aha
Jak wiać to do mamy ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słabeusz, trochę się zadumałam nad tym, co napisałeś. Musisz czuć się rozdarty i w sumie - nieszczęśliwy. Bo jak długo można oszukiwać siebie i innych? Jak długo można żyć z kimś, jednocześnie kochać inną? Bo nie piszesz chyba o motylkach w brzuchu i o głowie w chmurkach. To musi być trudne. Twoja decyzja, żeby wiać, jest chyba słuszna. Ale wiać od kogo? Od żony, czy od kochanki?
@słabeusz
Czyli Ty wiejesz?
Widzisz szanowny gdynianinie, oschłość żony oschłością ale romansu nie polecam. Właśnie jestem na etapie walki z myślami, bo poznałem tę drugą już ponad rok temu. Nawet sobie sprawy nie zdajesz jakie to trudne. Powiem Ci tak: miłość jest wtedy kiedy poznajesz kobietę swojego życia i nie odchodzisz od żony... Serce mi się rwie do tej drugiej bo to właśnie ją kocham. Wpadłem jak przysłowiowe gówno w wentylator i teraz nie wiem co robić. Żadnych radykalnych kroków na razie nie podejmuję. Zatem uważaj chłopie bo życie Ci się może zmienić o ileś tam stopni jak poznasz tę drugą (nie mówię o jakimś tam jednorazowym bzyknięciu) i zaczniesz odczuwać coś więcej niż "lubienie". Wiej wtedy zawczasu gdzie pieprz rośnie ... Uratujesz przy okazji sam siebie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
skan to za mało - jeszcze w PS podpis podrobisz. Dawaj prawdziwy!!!! o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jutro prześlę skanem .
a umocował Cię? Pokaż kwit.
Nie Wysoki Sądzie nie mam wiecej pytań. W imieniu Gdynianina proszę o łagodny wymiar kary.
416 wiadomości - dużo wolnego czasu, podzielna uwaga, mobilne narzędzia pracy, ciekawe społecznie zjawiska, socjologiczne cuda-wianki, etc., etc.. Czy jeszcze masz jakieś pytania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żądzy czego?
To może w końcu odpowiesz na moje pytanie, 416 wiadomości?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a cóż innego możesz napisać, jak nie słynne "żal mi ciebie" - może coś od siebie napisz, wykaż się kreatywnością, zaskocz "wszystkich", daj upust swojej żądzy:)))))))))) Naiwne dziewczę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żal Halewicz, żal.. mi Ciebie.
brudaska???? O_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kurzu ścierać nie muszę mam inne ciekawsze zajecia w przeciwieństwie do Ciebie:D
w jakim celu mnie zaczepiasz? Potem będziesz płakać, że Ci Halewicz nawrzucał. Kurz starłaś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry