Widok

Układy małżeńskie

Żona od zajścia w ciążę to było 3 lata temu, przestała normalnie ze mną współżyć. Okres ciąży rozumiem, bo była zagrożona, naprawdę to z tego powodu nie stanowiło problemu, pociąży również, pół roku rok. Synek ma teraz natomiast 1,9 miesięcy. Po roku od ciąży powiedziałem sobie dość, już mnie nie pociąga seksualnie. Od roku przestałem z żoną sypiać, nie współżyjemy. Przestałem ją dotykać, pzrytulać. Teraz jesteśmy razem, dla dziecka. Już nie proszę Jej o wsółżycie. Oboje kochamy i opiekujemy się synkiem. Jej wybór.

Takie życie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14
Poklasku tłumu to Ty szukasz w kolejnym wątku na tym Forum.

Musisz być bardzo nieszczęśliwy pewnie w rodzinie i wśród znajomych już nikt nie chce słuchać tych kocopałów:D
I postanowiłeś oświecic trójmiasto bo tu mega ciemnogród.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
och następna demagogiczna niewiasta:) Szukasz poklasku tłumu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Brawo dla gdańszczanki.
Halewicz i Cyc powinni razem założyć profesjonalne doradztwo małżeńskie i nie tylko, jak już wspomniałam w innym wątku są wszechstronnie uzdolnieni:) a zwłaszca Halewicz.

Dziwi mnie jedynie to,że człowiek,który założył ten wątek może faktycznie mieć problem a Wy z niego szydzicie.
Wy również Panowie macie problem- nikt nie spedza tyle czasu na forach. Chyba,że jest zakompleksionym madralą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spytaj swojego pomagiera cyca, myślę ze dokładnie Ci Halewicz wytłumaczy O CO W TYM TEKSCIE CHODZI!!!
Koniec z wędrówkami personalnymi!! Do gdańszczanki...wiem, że medycyna ie radzi sobie z twoim przypadkiem a nieuleczalność głowy wynika z tego, że tam nie ma co leczyć, to może spróbowałabyś naparu z pokrzywy zmieszanej z łajnem końskim?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
zatem jedynie burak do buraka dotrze - zrozumiałaś się świetnie, brawo! Ja dalej nie rozumiem, o co w tym buraczanym tekście się rozchodzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
T eksty są takie żeby każdy burak wiedział o co chodzi:)
teksty masz na poziomie giełdy warzywnej - buraczane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Cyc jak zaskomlesz i zaszczekasz jak piesek, to kto wie może wyjadę...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może to nie tylko żony wina?? traktujesz ja tak jak przed ciążą? adorujesz ja? kolacje ze swiecami? wychodzicie gdzies bez dziecka??? jesli nie to czas zaczac i ratowac to... a moze... pogubiliscie sie troche w "tych" sprawach? ja ze swojej strony polecam strone http://seksbaza.com/forum-czlonek-meski/index.php. Tam dowiecie sie oboje o wielu sprawach ktore moga wam pomoc w "tych " sprawach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koluniu jak poratujesz 50 dyszek to trzasne ci konika za biedronka i przestaniesz sie uzalac a ja na sarmanckie bede mial
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
żałosny poplecznik hulewicza się znalazł
gdanszczanka...przykro mi..to nie jest zaproszenie tylko..prośba...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
i co do końca życia będziesz się trzepał?
No to wyrazy współczucia i już się nie dziwie czemu taki zgredek z niego.Pozdrawiam
;)
ubawiłeś mnie
gdańszczanka, myślę, że wcale nie pracował za krótko ani mało wydajnie. Po prostu znudziła się nim, nie kochała go, jest oziębła, ma w nosie jego pragnienia, do tych spraw ma "sąsiada" albo jeszcze coś innego.
JAK WIDAĆ ZA
KRÓTKO ,ALBO NIEZBYT WYDAJNIE PRACOWAŁEŚ:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cyc A to ma być zaproszenie?
gdanszczanka....a czy przypadkiem nie chcesz opuścić ziem pomorskich i wyjechać np. w Bieszczady??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry