Widok

Układy małżeńskie

Żona od zajścia w ciążę to było 3 lata temu, przestała normalnie ze mną współżyć. Okres ciąży rozumiem, bo była zagrożona, naprawdę to z tego powodu nie stanowiło problemu, pociąży również, pół roku rok. Synek ma teraz natomiast 1,9 miesięcy. Po roku od ciąży powiedziałem sobie dość, już mnie nie pociąga seksualnie. Od roku przestałem z żoną sypiać, nie współżyjemy. Przestałem ją dotykać, pzrytulać. Teraz jesteśmy razem, dla dziecka. Już nie proszę Jej o wsółżycie. Oboje kochamy i opiekujemy się synkiem. Jej wybór.

Takie życie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14
OOO przepraszam...dziwka na takie traktowanie nie zasługuje!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tu chodzi o synów, dlatego z nią jestem rezygnując z własnych potrzeb seksualnych. Dla mnie są ważni synowie. Wszystko robimy dla nich. Skok w bok będzie ale nie z kur... . Będzie sposobność to wykorzystam. Specjalnie nie będę się wiązał, dwa związki to jest chore. Co raz lepiej wiedzie mi się w firmie i co dwie kobiety będą się bić o majątek ? Synowie są najważniesi ! W obecnej chwili jeśli żona by przyszła do łóżka mojego to bym powiedział że jestem zmęczony i tyle. Ona wie że zapierd... . Dla mnie jest wolna. Dziś jestem zadowolony że nie zgupiałem. Ja mam już drogę sukces zawodowy, u mnie liczy się jakość a nie ilość, jak zdarzy mi się romans to zaszaleję i koniec. Frajerzy robią dzieci tu i tam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynianin39- fajnie jest zaszaleć i koniec, tylko pamiętaj że czasami ta kobieta może nie chcieć końca. I co wtedy? Uzna że będzie lepsza niż żona i będzie chciała za wszelką cenę zająć jej miejsce.
jak tylko dzieci będą się nadawały do powierzenia niańce to powinniście sobie z żoną
razem wyjechać na 2 tygodnie na wakacje w fajne miejsce, może jakbyście się rozluźnili wypili parę drinków i szczerze pogadali (ona wysłuchałaby twoich żali a ty wysłuchałbyś co ona naprawdę czuje itd)
to wasza więź by się odbudowała na nowo?

Przy dzieciach ona może zwyczajnie być zbyt zmęczona i spięta żeby wszystko było zadbane jak należy;
trudno żeby myśleć o czułościach jak się ma obowiązki w domu samemu na głowie, próbowałeś w ogóle ją wyręczać w domowych obowiązkach? pewnie nie skoro ciągle pracujesz, pewnie nawet nie wiesz ile pracy ją kosztuje dbanie o dom, obowiązki trzeba dzielić między sobą a jak nie masz czasu a za to zarabiasz to zatrudnij pomoc domową dla niej (8zł za godzinę wystarczy dać studentce) żeby kobiecina mogła iść normalnie jak człowiek do fryzjera, kosmetyczki na zakupy i to bez nerwowego biegu i zerkania na zegarek. Czy żona w ogóle ma czas dla siebie na relaks? Masujesz jej plecy/stopy gładzisz włosy bez podtekstu seksualnego? Może ty ją tylko naciskałeś na seks a darmowych czułości nie było (tzn np. masowania pleców). razem macie problem i pewnie da się go rozwiązać. A miłość w małżeństwie ma swoje wzloty i upadki i to jest normalne że czasem się osłabia namiętne uczucie ale wtedy jest przyjaźń i szacunek a namiętność może jeszcze wróci. Nie skacz w bok tylko zadbaj żeby się żona wypoczęła. Jak nie dasz rady wykroić czasu na wakacje to wyjedź z nią na 3-4 dni do SPA (noclegi z wyżywieniem i zabiegami) polecam hotel &spa Król Kazimierz w Kazimierzu dolnym nad Wisłą byłam z mężem i super się zrelaksowaliśmy, może troszkę drogo ale jest tego wart, raz w życiu można pojechać.
Ale rady! W Gali to wyczytałaś czy w Super Expressie? O_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Halewicz, a ty do roboty się weź a nie pierdoły piszesz na wszystkich forach !!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akurat dzisiaj miałem pracowity dzień. A teraz czas na pierdoły, trzy kropki i tym podobne bzdety *_*
gdanszczanka....a czy przypadkiem nie chcesz opuścić ziem pomorskich i wyjechać np. w Bieszczady??
Cyc A to ma być zaproszenie?
JAK WIDAĆ ZA
KRÓTKO ,ALBO NIEZBYT WYDAJNIE PRACOWAŁEŚ:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
gdańszczanka, myślę, że wcale nie pracował za krótko ani mało wydajnie. Po prostu znudziła się nim, nie kochała go, jest oziębła, ma w nosie jego pragnienia, do tych spraw ma "sąsiada" albo jeszcze coś innego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
;)
ubawiłeś mnie
No to wyrazy współczucia i już się nie dziwie czemu taki zgredek z niego.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i co do końca życia będziesz się trzepał?
gdanszczanka...przykro mi..to nie jest zaproszenie tylko..prośba...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
żałosny poplecznik hulewicza się znalazł
koluniu jak poratujesz 50 dyszek to trzasne ci konika za biedronka i przestaniesz sie uzalac a ja na sarmanckie bede mial
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może to nie tylko żony wina?? traktujesz ja tak jak przed ciążą? adorujesz ja? kolacje ze swiecami? wychodzicie gdzies bez dziecka??? jesli nie to czas zaczac i ratowac to... a moze... pogubiliscie sie troche w "tych" sprawach? ja ze swojej strony polecam strone http://seksbaza.com/forum-czlonek-meski/index.php. Tam dowiecie sie oboje o wielu sprawach ktore moga wam pomoc w "tych " sprawach
Cyc jak zaskomlesz i zaszczekasz jak piesek, to kto wie może wyjadę...
teksty masz na poziomie giełdy warzywnej - buraczane
do góry