Widok

Ul. 3 Maja przy Forum Gdańsk ...

Ul. 3 Maja przy Forum Gdańsk zamknięta już w dwie strony. Przy wjeździe na parking stoi straż miejska i wszystkich zawraca. Od strony aresztu nie można jechać prosto ani w lewo można tylko skręcić w prawo w stronę ul. Kartuskiej. Z ul.Kartuskiej można tylko jechać prosto, nie wiem czy w lewo także jednak w prawo na pewno nie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Weź moje walizeczki z narzędziami i chodź, jak na pomocnika instalatora przystało.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kierowcy nie blokujcie skrzyżowań!

Rano jest dramat na skrzyżowaniu armii krajowej okopowa podwale przedmiejskie kierowcy bezszczelnie wymuszają pierwszeństwo z ul AK w okopowa a kierowcy z Podwala przedmiejskiego stoją policja dawać mandaty !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

A wystarczyło by aby kierowcy myśleli, tylko tyle i aż tyle. Na Łostowickiej na dole prawy pas lawa, lewy i do skrętu zawalone po samą górę cmentarza, Odstępy po 30m , no bo co mnie reszta, ja musze FB odczytać. Mam pomarańczowe wjadę na skrzyżowanie, zablokuje co mnie to. Po co ruszać na zielonym, jeszcze tylko odpisze do niuni świat się nie zawali jak tylko ja przejadę na pomarańczowym. Itp itd.
Obserwacje z dziś rana, jadąc ledwo 8km do pracy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

A może zamiast narzekać i stać w korkach przesiądźcie się na tramwaj, autobus, kolejkę skm i bedzie po krzyku, tam nie ma korków
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tak juz bedzie codziennie

Objętnie z której strony byś nie patrzał wszędzie są korki nawet po Sylwestrze w nowy rok .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fajnie się dzisiaj jechało tramwajem :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dlatego...

...wszyscy pojechali dziś obejrzeć tę inwestycje, z fotela kierowcy?!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

2137

Pewnie ty to ten jeden z swoistych ajronmenow który blokuje ulice bo chce tym swoim aluminiowym stolcem te 25 km jechać na godzinkę w tych obcisłych strojach jak ciepli panowie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

A co to miało by niby zmienić?

Dawno udowodniono, ze jak w jednym miejscu zlikwidujesz przyczynę korka, pojawi sie on kawałek dalej....No ale kto by szoferów posadzał o logiczne i sensowne myślenie1
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak sterowany tłum, zero myslenia

Codziennie jadą i to samo narzekanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

2137

A może zamiast robić kolegę w końcu jak normalny człowiek spojrzysz na kobiety :)
Takie same rozumowanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Już napisałem twojemu ziomeczkowi z góry - bierz walizki z narzędziami i zapraszam do pracy, że dużo i ciężkie? Tramwajem da radę!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

niestety prawda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

uuuu kogoś zabolało ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tramwaj na czas

Biedulki za kierownicą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jeżdżę rowerem

Korki mnie nie dotyczą
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 16

Chciałbyś zarobić, ale się nie narobić co?
Powiedz mi zatem książe królewiczu - jakaż kwota by usatysfakcjonowała twoje konto bankowe co miesiąc?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry