Widok
Ta budowa kilka miesięcy stała, więc ja nie wiem, czy rzeczowy. Już myślałem, że zbankrutowała.
Ale jak nie masz czegoś na piśmie, a najlepiej w akcie notarialnym, to wszystko niestety są bajki - 90% mieszkańców Banina kupujących gotowy dom się na to nabiera.
Zobacz jak wygląda droga np. dziś - tak będzie od września do maja.
Wolnych działek aż tak dużo nie ma - może w tych bocznych obok szeregu jakieś są, ale na tej głównej Bajecznej są wolne tylko dwie, przy Kameralnym I i Kameralnym II.
Gmina twierdzi, że utwardzi drogę do skrzyżowania, ale patrząc ile płyt przyjechało starczy to na raptem 5-10 metrów więcej.
Ale jak nie masz czegoś na piśmie, a najlepiej w akcie notarialnym, to wszystko niestety są bajki - 90% mieszkańców Banina kupujących gotowy dom się na to nabiera.
Zobacz jak wygląda droga np. dziś - tak będzie od września do maja.
Wolnych działek aż tak dużo nie ma - może w tych bocznych obok szeregu jakieś są, ale na tej głównej Bajecznej są wolne tylko dwie, przy Kameralnym I i Kameralnym II.
Gmina twierdzi, że utwardzi drogę do skrzyżowania, ale patrząc ile płyt przyjechało starczy to na raptem 5-10 metrów więcej.
Może i musi ale czy poprawi.Widziałem jaki gruz wrzucali w drogę,połowa to piasek wiec mega słabo.Jak inny deveoper (7 ... )budował szereg wzdłuż Ptysia i Balbiny która jest droga prywatną i nie mieli prawa po niej jeździć ale było im wygodnie z niej korzystać to były robione zdjęcia drogi przed i "po" i mimo wysłania do nich pisma ze zdjęciami i tak sprawa skończyła się w sądzie więc różnie to bywa
Po przeciwnej stronie szeregu niżej jest dom .Porozmawiaj z nimi.Bywało że przez pół roku nie byli w stanie dojechać pod dom i samochód zostawiali wyżej na skrzyzowaniu. Weź też pod uwagę że tam będzie szambo i raczej nie ma co liczyć na kanalize .A jesli się zdecydujesz to nic na słowo w sensie że developer zrobi później drogę itd.Jak nie będzie na papierze to nic nie uzyskasz od niego.No i droga jest prywatna a nie gminna ,od wysokości tego jasnozielonego domu więc wszelkie naprawy gruz równiarki to na wasz koszt a szambiarki będą rozjeżdżać drogę. Jedyny plus to sąsiedzi :)