Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
beznadzieja wątek zamknięty kiedys w ulu mozna bylo sie pobawic, teraz za sprawa braku muzyki sredniej...
~elzbieta
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 października 2009

Bardzo sympatycznie wątek zamknięty Obsluga mila, profesjonalna i cierpliwa. Wybralam sie tam z moimi...
~Agnieszka
-

dodano: 15 sierpnia 2009

Takiej ignorancji nie widziałam!!!! wątek zamknięty To jest najgorsze miejsce w jakim byłam. Pomijając wieki czekania na kilka...
~Aneta
-

dodano: 16 marca 2009

goraco polecam!!!!! wątek zamknięty Odwiedzilam ten klub razem z koleżanką w zeszłą sobote na dzień kobiet. Na...
~edyta kwiatkowska
-

dodano: 12 marca 2009

rewelacyjny klubowy klimat :) wątek zamknięty klub rewelacyjny !! obsluga wyluzowana mila i profesjonalna. na wejsciu...
~kattie
-

dodano: 9 marca 2009

Świetne miejsce na rodzinny obiad!!! wątek zamknięty Byliśmy bardzo mile zaskoczeni. Szeroka oferta menu, na zamówienie nie...
~Monika
-

dodano: 9 marca 2009

Jest fajnie:) wątek zamknięty Pierwsze co to muzyka..... jest na prawdę fajna, jeżeli ktoś lubi haus,...
~Kajtek
-

dodano: 8 marca 2009

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM! wątek zamknięty Ten klub to jakaś pomyłka. Osoby obsługujące za barem olewają klientów,...
~ema
-

dodano: 21 lutego 2009

Dramat!!! wątek zamknięty Nie wiem dlaczego tego typu lokale dostają szansę na istnienie w Trójmieście...
~Paulina Błaszkowska
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 12 stycznia 2009

Lans.... wątek zamknięty Co tu duzo mowic, zbieraja sie tam "elity", mlodociani przy kasie i panienki...
~sierzant
-

dodano: 21 grudnia 2008

Niestety, siadaj - pała ! wątek zamknięty Ze względu na niewielką ilość miejsca, ograniczę się jedynie do końcowych...
~Leon Kuszewik
-

dodano: 13 listopada 2008

Aneta - opinia wątek zamknięty Klub wygląda bardzo dobrze, muzycznie też jest dobrze. Jedno co mi się nie...
~Aneta
-

dodano: 30 października 2008

Gorąco polecam wątek zamknięty Po wielu, wielu latach, wybrałem się do Ula. Zaskoczyła mnie przede wszystkim...
~Maciej
1

dodano: 17 października 2008

Nie zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami... wątek zamknięty zaczynając od kuchni trzeba podkreślić ze nie jest to McDonald i swoje trzeba...
~franek kimono
1

dodano: 30 września 2008

Bardzo fajny lokal wątek zamknięty Lokal bardzo przyjemny z bardzo fajnym wnetrzem.Ceny troszeczke moze i...
~Ardian
1

dodano: 30 września 2008

nr 1 w 3 mieście :) wątek zamknięty Nareszcie porządny klub! Pierwszy raz zawitałam w tygodniu na jedzonko -...
~Mila
-

dodano: 18 września 2008

fatalna obsługa wątek zamknięty Byłam w tym lokalu już kilka razy i szczerze mówiąc już więcej się tam nie...
~ali
-

dodano: 5 września 2008

Jestem b.niezadowolona! wątek zamknięty W dniu 24.08.2008 r. w godzinach wieczornych ok. godz.23.00 razem z mężem...
~Agnieszka
-

dodano: 27 sierpnia 2008

Ładnie ale pusto wątek zamknięty Ładne wnętrze, znośny klimat, niezła house'owa muza. Natomiast latem -...
~Yar
-

dodano: 16 sierpnia 2008

Hmmm wątek zamknięty Hmmm,jak na siedem miesięcy dzialalności,pięć komentarzy to troche mało.O...
~Michuuu
-

dodano: 2 lipca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

26

wątków

do góry