Widok

Ultra - ochrona , pracował ktoś ?

Co ochraniają , czy są wypłacalni ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Gdańskim selgrosie są i jest ciągła rotacja , wcale mnie to nie dziwi jakiś czas temu oferowali 6.70 za godzinę pracy , w dodatku tylko umowa zlecenie bez jakiejkolwiek możliwości uzyskania umowy o pracę nawet po kilku latach pracy . Teraz widziałem ogłoszenia z Gdyni za 7.20 zł. podobno Saturn w rivierze. Konkurencja na podobnych obiektach lepiej płaci. Co do wypłacalności nie wiem , trzeba popytać wśród tych co pracują juz jakiś czas - lecz czy tacy tam pracują ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Konsalnecie 7,50 za ochronę obiektów JMD. Saturn czy inne markety elektroniczne różni się tylko asortymentem i wyższą wartoscią chronionego towaru.
mój chłopak pracował, aż dwa tygodnie. umowa zlecenie, zachorował i Go zwolnili. Szefostwo - istna żenada. Nie polecam nikomu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
to twój chłopak mało tam zobaczył na swoje szczęście. najgorsze były stałe zmiany w grafiku i dowalanie dni a jak protestowales to dowodstwo zgrzytalo zebami.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dalej tak jest. Nie traktują pracowników należycie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Porażka , ostatnio stracili obiekt media markt na matarni. Jakiś czas temu saturna w Gdyni . Chyba zwiną się z trójmiasta :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
OJEJKU jak mi przykro :):):)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawe, gdzie ten kurdupel-kierownik ze sobą pocznie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiesz kto przejal Saturna w Gdyni?
Nie wiem..
Nie polecam,wyplacalni ale można zarobić az 700zł jak to sie mawia nie mamy godzin dla ciebie , ale nowych ludzi przyjmują grom je wie po co kiedy brak godzin do zrobienia. Idiotyzm.
godzin w sensie przerwy , 700 zł ale to nie za miesiąc pracy
a na którym obiekcie pracowałeś?
Jak nie masz godzin wypracowanych bo nie maja gdzie pracownika wsadzić na grafik to nie zarobisz .Tu trzeba szukac drugiej pracy aby porzadnie zarobic .Pasc na pysk trzeba aby w tym kraju zarobic i godnie życ.
To pracownik się wypowie , jak zajrzy tutaj jeszcze , a od tych różnych ochronach sporo wiem
Albo Ci co mają wolne muszą iść tego Dnia dodatkowo i JesZcze nie płacą a jak płacą to tyle co zawsze , A powinni sporo więcej :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

do góry