Widok
W "stolYcy" też rewelacji nie ma, w ochronie pracuję od 5lat, zaczynałem w firmie "krzak", gdzie zarabiałem 5zł netto (zlecenie, czaad, ale sytuacja życiowa mnie zmusiła), zmieniłem agencję, przeszedłem na obiekt biurowy (6,50zł netto, etat+zlecenie), obecnie od 2,5 roku pracuje na innym obiekcie w W-wie, nie będę podawał gdzie, ale zabrano mi etat, zasuwam na zlecenie, stawka godzinowa 9,5zł netto/h(po odebraniu etatu tylko to mi się udało ugrać), wyrabiam od 240h na miesiąc. Jeśli chodzi o obiekt to w ciągu dnia jest lekki zapierdol, jest to obiekt "pojedynczy", czytaj jestem sam, noc całkiem spoko :) siedzę w budynku, na terenie zewnętrznym jest inna ochrona, mnie interesuje tylko środek :) Pozdrawiam wszystkich pracowników ochrony :) B.
Ciekawe czy warto? : http://www.umbrellaholding.pl/oferty-pracy/oferty-pracy/menedzer-ochrony
Jak myślicie?
Jak myślicie?
Firma ''KRZAK" kładzież Im wypowiedzenie z 14 dniowym okresem zeby byc wedłudg nich fair aż tu przyjezdza ''DYREKTOR'' elegancik i mowi Kierowniczkom ze Cie zwalniaja a prawda jest inna !!! Nawet nie Mają odwagi się przyznać ze pracownicy z tamtąd tzn. od Nich spier.....!!!Bo oszuści za grosze dawane wymagaja 2 razy tyle..!!Firma do wymiany i to jak najszybciej...!!!!!!!!!!!!!
Popieram KUJAWIAKA kladziez wypowiedzenie chcesz odejsc z twarza a oni robia wszystko by cie z kasy wydymac non stop dodatkowe wymagania byle bys tylko niedal rady ich zrealizowac. Wpada dyrektorek w brudnym garniaku i wkreca ze to on cie zwalnia i ze niedawales rady. KPINA!!!!!!! Podkresla ze to zadna strata. No sie zdziwia troche jaka mala strata jest odejscie dobrych pracownikow. Niedlugo ten cyrk padnie bo Sephora niewytrzyma.
Uderz do Konsalnetu.
Bardzo duża firma, multum obiektów, ale gdy trafisz do normalnie podchodzącego do człowieka - koordynatora to zarówno przyzwoite zarobki, jak i fajna atmosfera.
W Warszawie i okolicach Rossmann, kilka odzieżówek (sieci bo obiektów kilkadziesiąt), Biedry (chyba najgorszy wybór, chociaż nie zawsze), do tego możliwość "doróbki" na kilku bardzo prestiżowych obiektach za super stawki. Osobiście mam 9,30netto za godzinkę i dzięki dobrym wynikom od września przechodzę na umowę o pracę. Chłopaki zarobki od 8 do 10,50 na rękę. Brak problemów z kasą itd.
Bardzo duża firma, multum obiektów, ale gdy trafisz do normalnie podchodzącego do człowieka - koordynatora to zarówno przyzwoite zarobki, jak i fajna atmosfera.
W Warszawie i okolicach Rossmann, kilka odzieżówek (sieci bo obiektów kilkadziesiąt), Biedry (chyba najgorszy wybór, chociaż nie zawsze), do tego możliwość "doróbki" na kilku bardzo prestiżowych obiektach za super stawki. Osobiście mam 9,30netto za godzinkę i dzięki dobrym wynikom od września przechodzę na umowę o pracę. Chłopaki zarobki od 8 do 10,50 na rękę. Brak problemów z kasą itd.
Dziwne by ktoś kto pracuje wchodził na to forum ?
Nie warto pytać o opinię na tym forum - sami nieudacznicy którzy wciąż mają coś do powiedzenia !
Komuś kto szuka opini o pracodawcach radzę by przeszedł się i porozmawiał pracującymi - to oni powiedzą dlaczego tam pracują , a nie ktoś kto nigdzie nie może się utrzymać w pracy.
To taka moja rada. Ja osobiście kiedyś pracowałem w ochronie , znalazłem inną - wydawało mi sie lepszą pracę i poszedłem. Teraz szukam pracy - lecz ochrone zostawię sobie na koniec..
Nie warto pytać o opinię na tym forum - sami nieudacznicy którzy wciąż mają coś do powiedzenia !
Komuś kto szuka opini o pracodawcach radzę by przeszedł się i porozmawiał pracującymi - to oni powiedzą dlaczego tam pracują , a nie ktoś kto nigdzie nie może się utrzymać w pracy.
To taka moja rada. Ja osobiście kiedyś pracowałem w ochronie , znalazłem inną - wydawało mi sie lepszą pracę i poszedłem. Teraz szukam pracy - lecz ochrone zostawię sobie na koniec..