Widok

Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12
Firma, jeden wielki niewypał. Dopraszanie się o umowę, ciuchy, defacto 3 miesiace stalem we własnych koszulach, krawatach, o pagonach mogłem pomarzyć. Zwrocili mi z wielką łaska pieniądze za jedną z koszul, a uszczypliwe uwagi co do jej ceny słyszałem przez cały czas współpracy. Nie wypłacanie pelnych wyplat, z wyjasnienem, że napewno blad księgowej, slyszalem co miesiąc. Te same pieniądze w konsalnecie, tyle, ze bez takiej masy obowiązków i szwindli. Co do wymogow wzgledem ochrony ze strony sephory, dno, dno i kilka metrów mulu. Glowne zajecie pracownika ochrony to liczenie stockow i smieszne oklejanie art pracowników. Firmy zdecydowanie nie polece, pracowalem w stolicy. Wiele obiektow, z dnia na dzień dowiadywales sie, ze gdzies jedziesz. Premie tylko słowne. Z tego co widzę ostatnio stawka godzinowa poszła trochę w górę, przynajmniej w Warszawie, ale czy jest sens pchac się za 9 zł w taki syf?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta firma Umbrella to proazka oszukuja na wyplatach. Piszcie maile do p. Gorzynskiego z Sephory niech wiedza o tym moze cos w konca cos zrobia z tym. pgorzynski@sephora.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jaki czudem ta firma nadal istnieje ktos powinien sie zajac nia, trza sie przeciwstawic praktykom jakie panuja w firmie tej, maja problemy z znalezieniem pracownikow
hahahah -konsalnet chyba masz udziały w tym molochu !!!
Pracując w tej największej firmie w kraju - jesteś tylko malutkim pionkiem z którym nikt się nie liczy. Stawki czasami dobre - by za chwilę obniżyć !!! Umowy o pracę - marzenie !!!! No chyba że masz licencję i pracujesz na obiektach obowiązkowej ochrony !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie. Pracowałem tam swego czasu i koordynatorem był taki Łukasz. Odszedł to zaczęło się gadanie że to on oszukiwał na kasie a teraz pracuje mój znajomy i oszukują tak samo!!! Wiedzą na kogo zwalić swoje nieudacznictwo!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to o sie dzieje w warszawie to porazka sciagaja ludzi z innych miast do pracy (m.in. Kielce, Lublin, Katowice, Bialystok) obiecuja im lepsze stawki niz maja u siebie a jak przychodzi co do czego do maja stawki takie jak u siebie a jeszcze z klopotami odnosnie zwrotow za bilety, wiec nie poelcam wyjazdow na wawe
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
rotacja jest na niewyobrazalno skale,w miesciacu zdarza sie iz na jednej perfumerii stoji 7 pracownikow ochrony, oszukuja na wyplacie godzinny trza pilanowac, jak kierwoniczka wyrzuca jakiegos pracownika z jednej perfumerii to daja go na druga perfumeria, o ksiazki sluzby trza sie kilkatronie dopraszac by laskawie kordynator ja przywiazl tak jak z kartkami od liczenia produktow wrazliwych nigdy nie przywozi kordynator tylko pracownicy Sephora je drukuja, mam nadzieje iz Sephora w koncu ta firme pogni, dyrektor onieuje nie raz wyzsza stawke od danego miesiaca a pozniej nie ma tak jak obiecywal
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja pracuje w Umbrella od 2tyg na Sephorze godziny są w porządku w dodatku 9,50 na ręke, uważam że jest ok, okaże się na wypłacie pierwszych pieniędzy. Koszulke dostałem, spodnie i buty swoje takie umundurowanie, co najważniejsze dostosowali grafik do moich potrzeb praca od poniedziałku do czwartku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
jeszcze nie dostałeś wypłaty - to nie pisz jaką masz stawkę. Lepiej napisz że obiecali ci tyle . Ja wiem że płacą 8.20 brutto :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
A czy w Gdańsku na Sephore można iść? Bo dzwonilem tam i prosili żebym jutro do nich na rozmowę przyszedł. Jak tam wygląda z umowami? I czy nie ma żadnych przekrętów na kasie wiecie może jak to wygląda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Rozmowę ma przeprowadzać zemną P. Marek Karbowicz. Przez telefon wydaje się nawet sympatycznym facetem. Ale czy znacie tego człowieka? Jaki jest, czy ucina na godzinach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chce wiedzieć jak najwięcej o panu Marku Karbowicz. Co to za człowiek i czy nie jest jakimś oszustem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lepiej daj sobie spokój , poczytaj wpisy ..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ostatnia wyplata oszukali mnie na 150 zl!!! nie warta do nich kretace i oszusci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
menagera/koordynatora często szukają ? Czyżby nikt nie mógł się utrzymać na tym stanowisku ?
Menegera szukają, bo nawet kierownicy nie chcą tam pracować, nawet najlepszy kierownik nie przeskoczy organizacji tej firmy. Kierownik może chcieć dobrze, a firma zwoje zrobi, np nie wypłaci części wypłaty pracownikowi :( Niestety miałem tę nie przyjemność tam pracować. Kierownicy zwalniają się po tygodniu pracy, a co mówić o pracownikach...
co za analfabetyk z ciebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Piszecie jaka to beznadziejna firma-a ile jest firm które wygrywają obiekty płacą pracownikom za 280 godzin pracy 750 zl a jak i czekasz na wypłatę miesiąc od wystawienia rachunku a i jak Cię zwolnią to Ci wypłaty nie wypłacą .
Sledżąc Wasze wypowiedzi jakie to stawki na tych obiektach są to nasuwa się pytanie-co do kwalifikacji panów.
Kwalifikowany pracownik w Krakowie na JW ma do 8 zł/ h z bronią
To czego Panowie oczekujecie jak masz kwalifikacje--------- ciecia

Zróbcie Panowie papier kwalifikowanego to zobaczycie ile to kosztuje i docenicie co macie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ciecie to pracuja na JW - stróżowanie to inaczej cieciowanie !!!! Nie ważne czy z bronią czy bez !!!
Na sklepach trzeba być ogarniętym dlatego też często na sklepach stawki sa wyższe od tych cieciowych - no ale nie w tej umbreli !!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
NA handlówkach stawki sa od 6 zl w zwyz juz nicht nie chce stac na 5 czy za mniej, na budowach za ochrone fakt placo mniej za h. Sek w tym iz to jest pat.gia iz pracownik nie dostaje wyplaty za wypracowane godziny tylko zawsze przelewaja mniej a jak dotyczy to calego kraju lub w wiekszosci niego to cos jest z ta firmo nie tak i mozna mowic o oszustwie z K.K Moze innym to nie przeszkadza jak dostaja wyplaty na konto nie tak jak powinni.(to tak jak by okradli ci dom i nic bys z tym nie robil, i nadal trzymal kosztownosci w domu to beda przychodzili non stop do ciebie) Ale widac iz wslasnie to jeden z powodow flustracji iz sa pieniadze z wynagrodzeniem i nie wiadomo co sie z nimi dzieje. Ponadto jak menadzer cos obiecuje i nie dotrzymuje slowa i to w kilku regionach to cos jest nie chalo, Na obiektach handlowych to stawki powinny byc 10 zl na reke a nie po 11-13 godzin pracuje sie za 6 czy 7 zl. Dziewczyny sie smieja iz za takie pieniadze i tyle procedur i obowiazkow to by szybko prace rzucily. Niestety u nas jest jest takie przywolenie na dzialanie takich firm, np. w Szwajcarii nicht by takie firmy nie wybral.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry