Widok
W postach same narzekania...nie płacą , mało płacą..itg,itp; Na "moim" obiekcie przemysłowym płacą za każdą godzinę i co do złotówki - 20-go lub wcześniej (np, gdy 20 jest w niedzielę). Kordynator jest spoko, mamy stałą "załogę" grafik ułożony, duuuużo obowiązków, 5,00brutto /h Dyrekcja przemysłówki chwali sobie nasze działania i nie zrezygnowała z Nas na korzyść innej firmy , która "chciała podkupić obiekt". Rotacja jest ale uzupełniana na bieżąco. Rotacja wynikała z "lubiących %, leni i obiboków" teraz jest spokój! Pozdrawiam wszystkich ochroniarzy!
ja wiem wiele na temat tej firmy bo tam robiłem dziadostwo i pogarda ludzmi zero szacunku dziewczyny sa okey ale menager to jest łajza lepiej poszukaj innej pracy no i jeszcze sąnaliczane kary za to ze sie nie poinformowało tego całego koordynatora ze sie odchodzi a informowałem go miesiac wcześniej ale i tak odliczyli mi z wypłaty 300 zł tam zawsze znajda powody do zabrania ci kasy jakktoś bedzie chciał wiecej informacji na temat tej firmy daje do siebie kontakt 603360443
nie branża a " Polska " będzie wyglądała tak jak wygląda do puki takie pierdo... nieroby jak Ty Mateusz będą ciągle narzekały na każdą prace , ze źle , ze za mało płacą , ze nie fajnie , lepiej siedzieć w domu kolego Mateuszu przed tv , pić zimne piwko a mamuśia podstawi kapciuszki a tatuś popielniczkę , w dodatku co miesiąc dadzą " kieszonkowe " na drobne wydatki i żyć nie umierać :]
oburzony, czynny zawodowo jestem od wyjścia z liceum. piwko, fakt wypić lubię, nawet zimne, ale najpierw muszę sobie na nie zarobić. robię kursy, szkole się, cały czas się rozwijam, także uwierz bądź nie, ale te stawki nie są dla mnie rarytasami. i PÓKI takie .. jak TY oburzony, będą zapierdzielać za te śmieszne pieniądze to i branża i Polska też będzie tak wyglądała. nie pozdrawiam
Fakt jest taki albo menadżerowie, albo sama góra kręci z tymi wypłatami......do tej pory nie wiem, ile faktycznie naliczają godzin, w jakiej wysokości i za co są potrącenia od kwoty brutto. Czy pracownik nie powinien otrzymywać kopii rachunku wystawionego przez zleceniodawcę? Jedna wielka lipa ////// menadżerowie ściemniają ile wlezie.