Widok

Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12
Kolego widać że nie czujesz fachu pracownika ochrony
jak bedziesz mial papiry pracownika kwalifikowanego może docenisz stawkę którą masz.........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie papierek - lecz chęć szczera i zaangażowanie się liczą !!!!
Znam wielu co są kwalifikowanymi i szczerze to są dopiero ciecie !!!!
Nie wiem jak tacy mogli zostać kwalifikowanymi ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
W postach same narzekania...nie płacą , mało płacą..itg,itp; Na "moim" obiekcie przemysłowym płacą za każdą godzinę i co do złotówki - 20-go lub wcześniej (np, gdy 20 jest w niedzielę). Kordynator jest spoko, mamy stałą "załogę" grafik ułożony, duuuużo obowiązków, 5,00brutto /h Dyrekcja przemysłówki chwali sobie nasze działania i nie zrezygnowała z Nas na korzyść innej firmy , która "chciała podkupić obiekt". Rotacja jest ale uzupełniana na bieżąco. Rotacja wynikała z "lubiących %, leni i obiboków" teraz jest spokój! Pozdrawiam wszystkich ochroniarzy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
ehhhhhhhhh chlopie 5zl brutto ? i jestes zadowolony ? robilem w ochronie 6 lat temu 8zl netto odszedlem gdyz nei bylem zadowolony z zarobkow wrocilbym przy stawce od 10zl netto
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
A w Warszawie nowy nabór jeleni :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wiem wiele na temat tej firmy bo tam robiłem dziadostwo i pogarda ludzmi zero szacunku dziewczyny sa okey ale menager to jest łajza lepiej poszukaj innej pracy no i jeszcze sąnaliczane kary za to ze sie nie poinformowało tego całego koordynatora ze sie odchodzi a informowałem go miesiac wcześniej ale i tak odliczyli mi z wypłaty 300 zł tam zawsze znajda powody do zabrania ci kasy jakktoś bedzie chciał wiecej informacji na temat tej firmy daje do siebie kontakt 603360443
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znalazłem ogłoszenie, oferują bezpłatne zrobienie kursu ochroniarskiego , czy to prawda ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bezpłatne to Ci zaoferują szkolenie, czyli, że zanim będziesz mógł zacząć dla nich pracować, będziesz musial dymac kilkanaście godzin za frajer :D pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Znów oszukują. Od stycznia podwyższyli składkę UBEZPIECZENIA Z 15 na 25 zł oraz karę za zerwanie umowy bez 14 dniowego okresu wypowiedzenia z 300 zł na 500 zł
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
co tu dużo pisać ... ta firma jest do kija nie podobna !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się w 100%
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
E tam , ciągle psioczycie , w Poznaniu w zależności od obiektu stawka 7-8 zł , godziny pracy od Nowego Roku przystępne w zależności od obiektu po 6 , 7 , 8 godz , połowa obowiązków zdjęte , w tym sensie ze przeszły one na pracowników sephory , na chwilę obecną nie jest źle .
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
W Poznaniu 6, 7-8 zł. i to to nazywasz nie jest źle !!! Pewnie na zleceniu !
Przecież to jest żałosne !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
7-8 złotych to nawet najniższa krajowa nie jest. Ta branża będzie tak wyglądała dopóki będą ludzie godzący się na pracę, za takie psie pieniądze. I ile kolego Sławko godzin musisz wypracować, zeby zarobić jakieś sensiwne pieniądze, 300 czy więcej? W domu zapewne jesteś gościem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18
nie branża a " Polska " będzie wyglądała tak jak wygląda do puki takie pierdo... nieroby jak Ty Mateusz będą ciągle narzekały na każdą prace , ze źle , ze za mało płacą , ze nie fajnie , lepiej siedzieć w domu kolego Mateuszu przed tv , pić zimne piwko a mamuśia podstawi kapciuszki a tatuś popielniczkę , w dodatku co miesiąc dadzą " kieszonkowe " na drobne wydatki i żyć nie umierać :]
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4
oburzony, czynny zawodowo jestem od wyjścia z liceum. piwko, fakt wypić lubię, nawet zimne, ale najpierw muszę sobie na nie zarobić. robię kursy, szkole się, cały czas się rozwijam, także uwierz bądź nie, ale te stawki nie są dla mnie rarytasami. i PÓKI takie .. jak TY oburzony, będą zapierdzielać za te śmieszne pieniądze to i branża i Polska też będzie tak wyglądała. nie pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 22
to można zrobic u nich kurs czy nie ?
Bo wodzę kolejny raz ogłoszenie .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jak dla mnie możecie pracować i za darmo, skoro taka wam to przyjemność sprawia,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Fakt jest taki albo menadżerowie, albo sama góra kręci z tymi wypłatami......do tej pory nie wiem, ile faktycznie naliczają godzin, w jakiej wysokości i za co są potrącenia od kwoty brutto. Czy pracownik nie powinien otrzymywać kopii rachunku wystawionego przez zleceniodawcę? Jedna wielka lipa ////// menadżerowie ściemniają ile wlezie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam.Mamy pracować od kwietna 2015 na obiekcie przemysłowym ,czy to prawda ,że ta firma pobiera przy wypłacie 25 zeta na ubezp. i 22 zł. na koszty administracyjne?. Czy płacą regularnie? Odpiszcie. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry