Widok
Do puki firmą zarządzają chytrzy bracia Tomasz i Janusz P , sytuacja się nie polepszy , Ci ludzie kompletnie nie nadaje się do stanowisk dyrektorskich , z tego co wiem to starszy z braci P przekazał całą firmę młodszemu bratu Januszowi.. , a Janusz to człowiek który patrzy tylko na siebie i martwi się tylko o swoje zyski :] , nie rozumiem jak ten dyrektor z bożej łaski widząc coraz gorszą sytuacje kadrową w firmie , liczne skargi , pogorszenie jakości usług , nie robi nic ku polepszeniu , znam ludzi którzy pracują w umbrelli od wielu wielu lat , i podwyżki nigdy nie dostali , ba nawet premia za dobre wyniki w pracy to sprawa o która trzeba walczyć , brak mi po prostu słów...
Obecnie pracuję dla umbrella security jako dedektyw w galeriach handlowych i nie narzekam ....Wszystko na czas ,,,,umowa zlecenie to fakt ,,, wynagrodzenie na konto na czas ....Moja stawka 8.90 brutto,,,na 7,50 netto na rękę ,,,,,150 godz w miesiącu,,,teraz od 01,01,2016 umowy stałe bo likwidują śmieciowe umowy ,,,,,,,i wynagrodzenia wzrosną też ,,,,,,,mozesz czytać inne opinie jedne są z złą opinią inne z dobrą wybór jest tylko twój,,,,wolisz być na bezrobociu i łasce żony twój wybór ja mam co mam ale puszek nie zbieram i jakoś żyję .....Pozdrawiam wszystkich bez względu na opinie doświadczenie w ochronie
Pracuję dość długo w ochronie obiektowej,przemyslowej i handlowych ale 8,50 nikt nie da w warszawie tylko securitas daje od 7,oo do 10 na godz ale takie skoczki niech się cieszą że dostaną 6,50 ,,,5,80 mają nawet najniższą mając grupę 4,50 na szpitalach takie są realia ja mam 8.90 brutto a 7,50 netto