Widok

Umbrella

Ja pracuje od początku w tej firmie w Krakowie stawka 8.50 na rękę uważam ze jest ok.Przerabiłem kilka firm tu nie ma co narzekać.Pracuje na Sephorze .Od kilku miesięcy nowy koordynator i o dzIwo normalny zawsze odbiera telefon przyjedzie pogada, porostu normalny.Ja osobiście nie narzekam i chłopaki z innych obiektów tez się nie skarżą. Ale z opinią jak z d*pa każdy ma swoją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro jestes z Krakowa to po co siedzisz na forum trojmiasta ?? Przerabialem firmy ochroniarskie z trojmiasta Umbrella i Garda to najgorsze firmy ochroniarskie w trojmiescie taka jest smutna prawda ... Ja akurat pracuje na obiekcie przemyslowym co prawda mam kwalifikacie i 11zł na godzine ale nawet bez kwalifikacji maja chlopaki u nas po 9 - 10zl ... Wiec 7 - 8.50zl to smieszne pieniadze na jakis Sephorah i innych Rossmanach czy Douglasah takie firmy bez zawahania ppwinny dawac po 10zl netto ochroniarzom i pewnie daja ale taka ( umbrella, garda ) 2/3 sobie przycina i pozniej sa takie zarobki jakie sa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

do góry