Widok

Upierdliwy klient

Morena Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się, kto jeszcze najczęściej styka się w swojej pracy z trudnym, konfliktowym, roszczeniowym klientem. Ciężko mają panie: rejestratorki w przychodniach, w okienkach na poczcie. Kto jeszcze?
Potrzebuję to na zaliczenie i wena mnie o[puściła. Liczę na Waszą pomoc, dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak naprawdę wszystkie osoby które maja bezpośredni kontakt z klientem.
od ekspedientki,urzędnicy, kelnerzy,panie w banku i na poczcie, usługi dla ludności - fryzjerki, kosmetyczki, malarze, murarze,serwisy itp. każda branża ma swoje czarne owce.
najlepiej chyba maja tacy co miedzy firmowe rzeczy zalatwiają czyli w hurtowniach, sklepy specjalistyczne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
z doświadczenia mojego Męża - konsultanci w sklepach GSM ;) chociaż jak był w serwisie to też wiele razy musiał się użerać ;)

z własnego - ogólnie pracownicy galerii handlowych - szczególnie jak zamykają sklepy(koniec pracy), a tu zdziwieni klienci, że jak to tak? ;P i pukają w szybę żeby ich wpuścić ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
z doświadczenia powiem, że panie pracujące w urzędach np. w meldunkach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Najczęściej z takimi klientami mają do czynienia ekspedientki .
Handel to bardzo ciężka praca ,mimo ,że niektórzy myślą iż każdy się
do niego nadaje.
Właściwie ,naj,najgorzej mają kasjerki w marketach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
pracownicy serwisu przyjmujący sprzęt do reklamacji, pracownicy operatorów tel z BOK, pracwonicy biura energa w Gdyni :D, telemarketerzy :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry