Widok

Urodziny 9 latki - co na prezent

Rodzina i dziecko Prezenty Temat dostępny też na forum:
Poradzcie proszę co teraz na topie wsród 9 cio latek

dziewczynka

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może spodoba Ci się coś z tej strony: http://www.e-inspiracje.pl/ Masz tam wyszukiwarkę, która ułatwia Ci wyszukiwanie odpowiednich prezentów dostosowanych do wieku i umiejętności, które chce się u dziecka rozwijać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hmm moze jakis zestaw do makijazu i jakis zestaw do spiewania wiesz mikrofon itp czy mata do tanczenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
LASKI już DAWNO po ptakach ...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam puzzle. Będzie to świetna zabawa nie tylko dla niej ale również i dla rodziców. Poza tym to nie tylko rozrywka ale i nauka skupienia i spostrzegawczości, czego dzieciom w dzisiejszych czasach brakuje. Fajnym sklepem jest kuppuzzle Pl. Jest tu ogromny wybór a ceny, co do jakości są niezwykle niskie. Z tego sklepu mam już trzy układanki, które zdobią ściany mojego domu i robią naprawdę piorunujące wrażenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja mam co roku problem co kupić chrześniaczce obecnie ma 5 lat. Zabawek cały pokój zawalony... ubrań pełna szafa. Doszłam do wniosku, że biżuterii nigdy dość :) w tym roku dostanie kolczyki. Znalazłam fajny sklep z biżuterią. Jak nie ma np. dziurek w uszach to zawsze może być pierścionek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
pamiętnik taki co muwi się chaso i się sam otfiera
albo kupic jei pamiętnik na chasło co sięł muwi chasło napszykat zosia i się otwiera taki pamiętnik mozna dostać w zabawkowym nie jest on drogi
A ile kosztuje
do góry