Widok

Urodziny...

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny... :*
Mam taki mały problemik. Mianowicie, mój narzeczony będzie obchodzil teraz 29 urodziny. A ja nie mam absolutnie żadnego pomysłu, dla prezent dla niego. :( Doradzicie jakoś? :D
Pozdrawiam. :* .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mojemu sprezentowałam jazde na kładach

Mój na 30 dostał karnet na strzelnicę. Uwielbia strzelać z broni kótkiej, a zawsze brakowało kasy na realizację jego dość kosztownej "pasji". Był bardzo szczęśliwy

image
Mo mężulek dostał ode mnie kurs jazdy w eksrtemalnych warunkach ;) bardzo sie ucieszył ... niedługo jedziemy do Wawki bo tam to sie bedzie odbywało....;)
Karnety to swietna sprawa. Uwazam,ze to super pomysl!!
image
dziękuję, tez myślałam o tym wszytskim, ale co to za frajda dla niego pójść na śtrzelicę jeśli potfai strzelać, to mnie musiałby uczyć i wieksza frajda dla mnie. :P tak samo z kładem, mamy na podwórku...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No to moze lot? Szybowcem? :D
image
w wojsku się nalatał... znów byłaby większa frajda dla mnie. eh.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To Twój narzeczony wielozadaniowy jest :) hihi :)
Może bilet na koncert ulubionego zespołu???
jest taka firma extreem w sopocie działają tam mają banany, skutery lot spadochronem za motorówką itd :) Można dać jakąs kwote na karnet lub konkretnie na co się chce :) Ja dałam męzowi lot spadochronem za motorówką był zachwycony :)
http://www.extreme.sopot.pl/ znalazłam linka
Jejku czego on w rzyciu nie robił...
Latał takimi samolotami że nie jestem wstanie nazw powturzyć, jeździł już chyba wszytskim. Ogólnie może ułatwię sprawę pisząc iż, uwielbia motoryzajcie. Często powtarza że, powinnam być zazdrosna o "Blądynkę" (auto) . Ma licencje wyścigową. Strzelać potrafi i się już w zyciu nastrzelał.. Wywnioskowałam że nie ma ochoty nawet spoglądać na jakakolwiek broń. Był również DJ, więc cieżko z koncertem w dzień Jego urodzin czy blisko tej daty. Z racji tego że, jest to muzyka elektroniczna. Naprawdę, nie wiem, co począć.
Hm, myślałam już o wydrukoaniu Naszego zdjęcia w dużym formacie i borobienia go w ramce. Aczkolwiek doszłam do wniosku, że to będzie troszkę samolubne, i bardziej taki prezent pasowałby na jąkąś NASZĄ rocznicę. Ciężko, cięzko... ;/ . :* .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zegarek, z tyłu można coś osobistego wygrawerować - praktyczna pamiątka na lata ;)
to może przy okazji wyboru prezentu dla narzeczonego zainwestuj w słownik ortograficzny dla siebie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuje, za radę "zabolinko" .
Pozdrawiam.
hahaha, ale byków narobiłam. :D aż mi się smiać z samej siebie zachciało. :D - każdemu może się zarzyć :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ZDARZYĆ! CO ZA KLAWIATURA...
Oj chyba niczym nie zadowolisz takiego super faceta ,pilota, rajdowca i wyborowego strzelca i co on tam jeszcze robił w życiu, przy tym co twój facet potrafi wszystko wydawało by się nudne jak flaki z olejem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Każda kobieta zna swojego partnera najlepiej i chyba dobrze powinna wiedziec co sprawiłoby mu największą radośc...
To dla takiego "typu" faceta... moze niesmiertelnik z Twoja podobizna, albo inny gadget z tego sklepu http://sparki.pl/
i jeszcze tu mozesz sie zainspirowac http://fiberya.com/cgi-bin/webshop/sklep.cgi?c=start
A jak jednak zdecydujesz sie zrobic cos ze zdjeciami, to popatrz tutaj http://www.odbitki.fotojoker.pl/fotoatrakcje.html
kup karnet na Lechię...!!!
a cos innego jeszcze dla mezczyzny??
Kurs robienia na drutach ;p
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak taki superman co to wszystko w zyciu robił w wieku 29 lat.. to kup mu kostium supermana, a sama wejdz w tekturowy tort w skąpym odzieni i zaśpiewaj 100 lat...matko ja rozumiem szukać inspiracji na forum, ale skoro tój facet wszystko robił i miał to na jaką cholerę sie pytasz inne kobiety których w większości mężczyźni nie robili wszystkiego ;/...nie wiem ty sie chwalisz, czy żalisz ze nie wiesz co mu kupic ;/
Ale to wątek sprzed prawie 3 lat,więc pewnie autorka już coś wymyśliła...

Inne tematy z forum Oliwa

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry