Widok

Urodziny

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Macie jakieś sprawdzone miejsce na urodziny dla dziecka? Byłyby to podwójne urodziny - 1 mojej córki i 6 mojego syna. Zależy mi na miejscu, gdzie dorośli mogliby posiedzieć, a kilkuletnie dzieci niekoniecznie:)
Przychodzi mi do głowy tylko Babycafe, ale może znacie jeszcze jakieś fajne miejsce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja organizowałam w Domu Uphagena na Starówce. Rodzice mają do dyspozycji takie pomieszczenie z aneksem kuchennym, dzieci -poczęstunek w sali rycerskiej, zabawa w różnych pomieszczeniach. W cenie animator, zabawa połączona z lekcją historii. Temat urodzin do wyboru z pośród kilku. Koszt chyba ok. 300. Wszyscy generalnie bardzo zadowoleni, na pewno było to coś innego niż wszystkie urodzinki na których bywaliśmy do tej pory.
A jest tam miejsce na oficjalny obiad dla rodziny?
Juz polecałam w innym wątku Centrum Zabaw Twórczych: http://forum.trojmiasto.pl/Polecam-urodziny-w-Edwardzie-t225958,1,160.html . Duzo miejsca, super zabawy dla dzieci, a rodzice moga sobie posiedzieć w osobnej salce. "Edward" ma teraz fajne promocje na urodziny.
Obiad to byłoby ciężko. Ja miałam kawkę, herbatkę, ciasto.
hej
ja zamwoilma pizze dla drorsłych i dzieci i organizwalam urodziny w edwardzie

bylo super! polecam w 100%

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry