Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Wspaniały lekarz, widać że posiada ogromną wiedzę. Od razu zdiagnozował mój...
~Mariusz P
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 grudnia 2013

PIERWSZY kompetentny lekarz wątek zamknięty Pierwszy kompetentny lekarz, który powaznie podszedł to problemu z którym...
~Karola
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 października 2011

Tomasz N. - opinia wątek zamknięty Lekarz naprawde godny polecenia.Problem zdiagnozowany na wizycie.Szybkie...
~Tomasz N.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2011

Niestety słabe leczenie wątek zamknięty Byłem u p. doktora ze stanem (po)infekcyjnym. Niestety otrzymałem złą...
~Jarek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2011

podwójna jakość?? wątek zamknięty Zachęcony opiniami próbowałem skorzystać z porady w ramach NFZ. Szczerze...
~niewdzięczny pacjent
1

dodano: 25 stycznia 2011

Wybitny specjalista urolog, lekarz z powołania. wątek zamknięty Leczyłem się od sześciu lat u kilku urologów na zapalenie prostaty, miałem...
~Władysław S
-

dodano: 11 grudnia 2010

Lekarz profesjonalista wątek zamknięty Dr Artur to lekarz- fachowiec ale i lekarz- człowiek. Super podejście ,...
~nonnea
-

dodano: 15 listopada 2010

Dobry lekarz wątek zamknięty Pan doktor Artur Ruciński mnie niedawno operował. Wszystko poszło świetnie:...
~Wiesław
-

dodano: 22 października 2010

odpowiedni czlowek na odpowiednim miejscu wątek zamknięty po pierwsze lekarz ten nie patrzy na czlowieka jak na chodzacy portfel po...
~Mikolaj H
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 marca 2010

Bez wątpienia jeden z lepszych o ile nie najlepszy urolog w trójmieście… wątek zamknięty Od kilkunastu lat mam problem z powracającymi zapaleniami pęcherza. W tym...
~G.K.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 lutego 2010

goraco polecam wątek zamknięty Gorąco polecam bardzo miły lekarz fachowiec w pełnym tego słowa znaczeniu...
~ptysiu
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 lipca 2009

Najlepszy urolog w Trójmieście wątek zamknięty Poszłam do lekarza poniewaz mialam powazny problem i żaden poprzedni urolog...
~pacjentka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 21 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

12

wątków

do góry