Chciałam podziękować za znakomicie profesjonalną, kompetentną obsługę, cierpliwość, poświęcony czas oraz podejście do mnie, pacjenta. Jestem już od kilku lat pacjentem Pani Doktor Małgorzaty Zając i muszę stwierdzić, że tak fantastycznego stomatologa nigdy nie spotkałam ( a miałam kilku), który po prostu uwielbia to co robi, dzięki temu mam przyjemność chodzić do tego Gabinetu i oczywiście można powiedzieć że z uwielbieniem polecam Go moim znajomym. Pani Doktor zawsze znajdzie rozwiązanie problemu z którym przyszłam, abym wyszła zadowolona z gabinetu. Z wielką przyjemnością polecam dental World - Specjalistyczna Klinika Stomatologiczna . ️️️Chciałabym dodać, że w Gabinecie pracuje przesympatyczna Pani Ania, która też potrafi świetnie współpracować z Panią Doktor Małgorzatą Zając i z nami pacjentami. Mogę jeszcze dodać, że w Dental World - Specjalistyczna Klinika Stomatologiczna panuje super atmosfera i pacjent wcale nie boi się usiąść na fotelu i ponownie wrócić, i dlatego od lat wracam aby uzyskać pomoc dla swojego zdrowia. Niedawno gabinet przeszedł metamorfozę, wystrój jego to również profesjonalizm po stronie Pani Doktor Małgorzaty Zając która gustownie urządziła.