Widok
Urszula - ocena
Kino ok. Sale kinowe wygodne ogladanie filmu w 3D IMAX świetne. Wszystko byłoby w porzadku gdyby nie mały szczegół.Seans na godz. 10. 00 a galeria Riviera otwarta o 10. 00. Jeżeli jest się osobą w pełni sprawną dasz radę pokonać drogę do kina przez galerię najwyżej spóźnisz się na reklamy, a co jeżeli jest się osobą nie w pełni sprawną robi się problem. Dlaczego nie można przejść przez galerię od strony sklepu Auchan.Nie każdy przyjeżdża samochodem żeby wejść do kina od strony parkingu. Powinna byc info. kupujesz bilet na 10 00 - obejrzysz film jak przyjedziesz samochodem i jesteś w pełni sprawnym bo winda działa po otwarciu galerii. Pomogło by to wielu osobom nie w pełni sprawnym Nie musieliby się wdrapywać po brudnch schodach na pietro. Dla osoby niepełnosprawnej to koszmar. Przecież jest info. o godzinach seansów i tak trudno ułatwić ludziom dotarcie na seans bez chodzenia po parkingu. Nie wiem kto powinien to rozwiązać wydaje mi się że kino i galeria powinny wspólnie o tym pomyśleć. Może zrobić seans o 10.15. Ponieważ nie mogę iść do kina w innych godz. jak tylko porannych nie wiem czy zdecyduje się po raz kolejny na taką wyprawę Szkoda bo repertuar ciekawy.