Urząd Miasta Sopotu

Urzędy miejskie

Sopot, Tadeusza Kościuszki 25/27

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Brawo Pani Jankiewicz !!! :) wątek zamknięty Szczerze polecam i dziękuję za profesjonalną obsługę dla Pani Jankiewicz z...
~Paweł Koronkiewicz
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 5 maja 2019

Urząd wyjątkowy nieprzyjazne dla petenta wątek zamknięty 1)osoba odpowiedzialna za sprawę którą chcę załatwić jest na urlopie-nikt nie...
~Kuracjusz z Krynicy-Zdroju
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 października 2017

Kiedy w koncu smieciarki zniknal z serca Sopotu ??? wątek zamknięty Sopot jest kojarzony głównie z kurortem, plaża, wypoczynkiem i zabawa dla...
~Mieszkanka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 lipca 2016

Komuna nie do końca się skończyła... wątek zamknięty ...w przypadku rejestracji samochodów w sopockim urzędzie. Panie są...
~W
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 czerwca 2016

Jest dobrze! wątek zamknięty Mam zaskakująco dobre doświadczenia w relacji z Urzędem Miasta w Sopocie....
~Jagoda
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 maja 2013

Referat Komunikacji wątek zamknięty Jestem niezwykle wdzięczna za szybkie i całkowicie bezproblemowe załatwienie...
~Pani Hilary
-

dodano: 24 grudnia 2014

wszystko wątek zamknięty Odkąd skończyłam nascie lat chodziłam do urzędu załatwiać różne prze różne...
~Rozczarowana Pani
-

dodano: 17 października 2014

wyrazy uznania za szypkie i przyjazne zalatwienie sprawy w biurze meldunkowym jak i w biurach wydzialu obywatelskiego wątek zamknięty Urzędniczki byly miłe, kompetentne i uczynne. Jestem pełna uznania i bardzo...
~krystyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2014

Typowe urzędasy... wątek zamknięty Królestwo bezmyślnej biurokracji. Współczuje tym, którzy muszą załatwiać...
~MatiasLopez
1

dodano: 10 stycznia 2012

urzad przyjazny petentowi wątek zamknięty ale tutaj wpisze co mi sie nie podoba,mianowicie-chec urzednikow do pozbycia...
~leszek
4

dodano: 6 listopada 2011

Na temat informacji w urzedzie miasta!!!! wątek zamknięty Dla sopocian!!!! Na temat paszporów W urzedzie miasta w sopocie w informacji...
~sopociak
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 marca 2012

dlaczego wątek zamknięty dlaczego oszczedza sie na najmniej zarabiajacych sopot naj bogatrza gmina...
~wrak
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 marca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry