Widok

Urzad Pracy

Siedza i siedza i nic nie robia wysylaja po roznych zakladach a na bilety komunikacji miejsika sie wydaje tyle pieniedzy i nic z tego a kto nam bedzie oddawal te pieniadze jestem juz rok na bezrobotnym i nic mi nie zalatwily tylko kawkuja i nic wiecej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
a jakiej pracy szukasz?
jakie masz doświadczenie?
no i przede wszystkim - co byś chciał/a w życiu robić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście nie możesz liczyć na urząd pracy ,że coś ci znajdzie ...
musisz sama poszukać , popytać
jeśli będziesz oczekiwała ,że oni ci coś załatwią to się prawdopodobnie nie doczekasz .
No chyba ,że jakiś przedstawiciel handlowy .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale ubezpieczonym to fajnie pewnie jest za frajer? Do nich nie miej pretensji tylko to przedsiębiorców co szukają Bóg wie kogo.. Zresztą - sama widzisz na portalu jaką pracę oferują, czego chcesz od pośredniaków więcej? :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
śmieszne - tutaj każdy głos stający po stronie pracodawcy jest zawsze negowany :)
Ludzie - wy z założenia macie o pracodawcach tak złe zdanie, że to w waszych oczach pewnie widać na każdej rozmowie kwalifikacyjnej :)
Trochę pozytywnego myślenia.

A do osoby co jest od roku bezrobotna - to się nazywa wykluczenie społeczne, to już nie jest zwykłe bezrobocie, są ośrodki które pomagają takim jak ty. Popytaj w urzędzie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

do góry