Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
opryskliwe uwagi wątek zamknięty Moja ostatnia wizyta w centrum wyglądała tak: Wchodzę o 15.40, jestem...
~Ola
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 czerwca 2016

Słabo.... wątek zamknięty Zanim udałam się do gdyńskiego centrum przedsiębiorczości, upewniłam się...
~Asia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 grudnia 2015

Medycyna pracy wątek zamknięty Pełna rozpacz. Obsługa obrażona z muchami w nosie, czas oczekiwania jest w...
~Michał
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 września 2014

Laurka wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Wszystkie panie bardzo kompetentne, miłe...
~Zadowolona
-

dodano: 29 maja 2014

brak kontaktu wątek zamknięty Brak możliwości kontaktu telefonicznego...telefon albo nie odpowiada albo...
~petentka
1

dodano: 24 kwietnia 2012

Banda partaczy wątek zamknięty Nie dbają o nic!!! I nie można nic z tym zrobić! Po remontach nie ściągają...
~Magda
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 marca 2011

zreo możliwości kontaktu wątek zamknięty brak możliwości przekazania karty statystycznej wypadku nr telefonu 55 84...
~Zbigniew Matusiewicz
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 maja 2011

brak kontaktu wątek zamknięty Podane numery telefonów to fikcja. Telefonów nikt nie dobiera albo są zajęte....
~Mikołaj
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 maja 2012

niedostepni wątek zamknięty nie ma kontaktu -a odpowiedzi po terminie
~jan
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 października 2011

~podatnik
-

dodano: 23 sierpnia 2011

zero kontaktu wątek zamknięty kolejny dzień próbuję się dodzwonić i nic, telefon ciągle zajęty - nie sądze...
~ja
-

dodano: 19 lipca 2011

kONTROLER NR 16, BEZDUSZNY .... wątek zamknięty Chcąc udzielić pomocy starszej osobie, która zasłabła na ul.Curie...
~PIKO
2

dodano: 19 października 2009

To jest kpina wątek zamknięty Załatwienie uzgodnienia projektu w tej firmie to jakaś farsa. Niekompetencja,...
~MS
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 1 czerwca 2010

~daro
-

dodano: 25 czerwca 2010

do poprawy wątek zamknięty ponad rok temu zgłosiłem problem z oznakowaniem pierwszeństwa na drogach...
~marek
-

dodano: 10 kwietnia 2010

ZERO możliwości dodzwonienia się!!! wątek zamknięty ZERO możliwości dodzwonienia się!!!
~Mark
-

dodano: 27 stycznia 2010

Gdańsku mamy problem wątek zamknięty Niestety z tymi telefonami to prawda. Przykro wystawiać taka opinię, ale co...
~Ognisty Koń
-

dodano: 21 stycznia 2010

problem z dodzwonieniem wątek zamknięty to nie skandal to kretynizm naszych urzedników jak zwykle maja nas w głebokim...
~wasz KLIJENT
-

dodano: 14 stycznia 2010

no cóż, brak możliwości dodzwonienia się !!!!! wątek zamknięty no cóż, brak możliwości dodzwonienia się !!!!!
~Wkurw.... bardzo klient
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 11 września 2009

Matynia - opinia wątek zamknięty załóżcie więcej telefonów bo z całego województwa są ludzie którzy muszę się...
~Matynia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry