Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
PCC wątek zamknięty W piątek wartość samochodu u Pani w okienku na sali obsługi 27.000 zł. w...
~Sylwia
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 lipca 2019

Zszokowany wątek zamknięty Po dość długim czasie zagiściłem dziś w Urzędzie i przeżyłem szok, nie dość...
~Mile zaskoczony
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 października 2019

Zaświadczenia wątek zamknięty Jeżeli chcemy coś załatwić w tym urzędzie najeży mieć przynajmniej 2 godziny...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 maja 2019

j.che - opinia wątek zamknięty Bylem tam kilka razy z powodu spadku. Zawsze kolejki a czasu stać nie ma. Ta...
~j.che
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 listopada 2019

Stefan - opinia wątek zamknięty Masakra. Przychodzisz bierzesz numerek, masz wezwanie do okienka, a pani Cię...
~Stefan
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 grudnia 2019

Brak kompetencji w przypadku kryptowalut wątek zamknięty Brak kompetencji w przypadku kryptowalut. Będą karać i wymagać bez...
~Marcin
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2018

Problemy z połączeniem telefonicznym wątek zamknięty Jak to możliwe, żeby nie można było dodzwonić się do państwowego urzędu??...
~Podatnik
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 marca 2019

Księgowość wątek zamknięty Duży plus dla urzędu za tak miłego i cierpliwego pracownika z księgowości....
~Zadowolony klient
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 września 2019

wzór urzędnika wątek zamknięty W sierpniu tego roku odziedziczyłem w spadku mieszkanie po mojej Mamie...
~jan sobuś
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 września 2019

Przesympatycznie wątek zamknięty Pani Beata Krupińska okazała się przesympatyczną, uprzejmą, uśmiechniętą,...
~Małgorzata
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 września 2019

Pani Beata Krupinska wątek zamknięty Chcialabym podziekowac Pani Beacie Krupinskiej za pomoc, nieslychana...
~Dorota Nowacka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 września 2019

Wspaniala Pani Urzednik wątek zamknięty Chce podziekowac Pani Beacie Krupinskiej za pomoc mnie i mojemu...
~Gabriela Goralewski
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 września 2019

Podatek od kupna samochodu wątek zamknięty Chciałbym podziękować przesympatycznej i bardzo miłej Pani, która zajmuje się...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2019

Miłe zaskoczenie wątek zamknięty Jestem bardzo miłe zaskoczona podejściem Pań w urzędzie.Mialam kontakt z...
~Alex
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2019

zaświadczenie wątek zamknięty Dzwoniłam dzisiaj odnośnie wystawienia zaświadczenia na którym mi bardzo...
~linda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 czerwca 2019

Urzędnik z wielkim sercem wątek zamknięty Bardzo serdecznie chcielibyśmy podziękować Pani Beacie Krupinskiej za pomoc w...
~Hanna z Hamburga
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 maja 2019

Pozytywne zaskoczenie. wątek zamknięty Po ostatniej wizycie w Pierwszym Urzedzie jestem mile zaskoczony. Pani, ktora...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 maja 2019

Jestem mile zaskoczona.. wątek zamknięty Obsługą, pomocą, nastawieniem do petenta. Załatwiałam sprawy spadkowe i Panie...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 maja 2019

Akcyza za sprowadzony samochód wątek zamknięty Chciałam dzisiaj opłacić akcyzę za auto, które przywiozłam dla siebie, nie na...
~Ewa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2019

zaświadczenie / podatek od darowiz wątek zamknięty załatwienie sprawy w wydz podatku od darowizn wydłwało się beznadziejne ......
~JN
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 marca 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
388

270

wątków

do góry