Widok

Usg a brak zarodka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Byłam dzisiaj na usg, mam 8 tydzień ciąży a lekarz do mnie, że za 8 dni musimy powtórzyć USG bo jest brak zarodka. Powiedział, że albo jest taki mały albo w ogóle go nie ma i jak za 8 dni nic nie będzie to tak naprawdę ciąży nie ma. Załamałam się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hm... u mnie nie przebiegało to tak gwałtownie i w takich ilosciach... mam nadzieję że wszystko się oczyściło.. we wt wizyta więc zobaczymy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja już po łyżeczkowaniu;) Czuje się świetnie naprawdę, żałuje że tak długo się sama męczyłam.
zycze szybkiego powrotu do zdrowia
M_Lady,

ja w zeszlym roku w czerwcu również poronilam (10tc), martwy zarodek, bark akcji serca. Poddalam sie łyżeczkowaniu, i nie widzialam ani kropi krwi, no oprócz krwawienia po zabiegu.

Po 3 miesiacach pojechalismy z mezem na urlop i postaralismy sie kolejny raz ...

Dnia 19.05 tego roku powitałam moją cudna córeczkę i za nic w swiecie z tego bym nie zrezygnowała. Walczcie dziewczyny i nie myslcie za duzo o poprzedniej poronionej ciązy, było i sie nie odstanie a aniolek, któremu nie było dane wyjsc na swiat z pewnoscia został przyjety tam u góry :) i czeka na nas i swoje rodzenstwo :)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i uszka do góry, nie dajcie sie :)
Ja się czuje dzisiaj fantastycznie i od listopada dalej do akcji ;). Na prawdę zleciał mi ciężar tego całego tygodnia !
MLady jak to po łyżeczkowaniu??!!!????? przecież samo wyszło, nie? i to aż tyle! hm....?
uff dzisaj po badaniach okazało się że wszystko samo się oczyściło!! kamień z serca!!!
pozdrowienia MLady!!
hej, Laseczki, u mnie wyszło bardzo dużo ale sporo zostało i niestety byłam zmuszona poddać się zabiegowi gdyż nie byłam wstanie znieść bólu ( szczególnie tego w krzyżu- nie wiem od czego). Ale jestem już po czuje się świetnie i odliczam miesiące do następnego ataku ;)))) na moje komórki heh. Śmieje się bo co mi pozostało, załamać się nie mogę. Odczekam 3 miesiące nie pół roku i mam nadzieje, że się UDA !!! Buziaki Dla Was!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry