Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
naprawdę warto,profesjonalizm i kultura wątek zamknięty Korzystałem z tego parkingu pierwszy raz.Pełny profesjonalizm ,wręcz...
~Rafał Białystok
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 lutego 2012

opinia wątek zamknięty Polecam ten parking zwłaszcza ,że uruchomili cennik bez dowozu do lotniska bo...
~Anita
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 października 2011

Parking i transport na lotnisko wątek zamknięty Wszystkim, którzy nie wiedzą jaką z dostępnych na rynku trójmiejskim opcji...
~Mariusz
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 listopada 2009

Dobry pomysł wątek zamknięty Dobra lokalizacja parkingu. Po wcześniejszym uzgodnieniu transport na...
~Sławek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 lutego 2009

pierwsza klasa wątek zamknięty Polecam innym,jestesmy barzdo zadowoleni z uslugi,bylismy na czas na lotnisku...
~robak
-

dodano: 26 stycznia 2009

bardzo dobry pomysł wątek zamknięty Bardzo sprawne działanie,dobra organizacja.Dzwonisz albo mailujesz ,umawiasz...
~emaja11
-

dodano: 9 stycznia 2009

Parking godny uwagi wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa, dobra lokalizacja, cena atrakcyjna.
~Sylwek
-

dodano: 8 stycznia 2009

Grzesiek - opinia wątek zamknięty Solidna i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Polecam pozostałym
~Grzesiek
-

dodano: 8 stycznia 2009

Slawek - opinia wątek zamknięty Dobry parking , super serwis i bardzo mila obsluga
~Slawek
-

dodano: 7 stycznia 2009

Dobry Parking wątek zamknięty Korzystałem z Parkingu i jestem zadowolony!! Wyjeżdzałem na sylwestra...
~wind64
-

dodano: 7 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

10

wątków

do góry